zahir' Alıntı:daha öncede bu başlıkta söylediğim gibi index bir hata yapmıştır, yurt dışından server satmak bir hatadır şuan güvendiğiniz çk kişinin başınada aynı durum gelebilecektir,
bu hatadan sonra ikinci bir hata daha yapmıştır neyazıkki oda burada ve maillerde ,telefonlarda vs vs müşterilerine bilgi vermeyerek kişilerin gerilmesine sebebiyet vermiştir.
dürüst olduğuna inandığım için üzüldüm ben index in bu işi bırakmasına sahtekar olmadığı için üzüldüm, bu forumda neyazıkki aynı duruma düşünce kendisini işin içinden sıyırıp kaçabilecek çok kişi olduğunu tahmin ediyorum.
Hosting satışı yapan kişilerinde özellikle bu süreçte sınıfta kaldıklarına inanıyorum bir kişi düşerse sende vur mantığı ile hareket edildi neyazıkki ve çıkar amacı güdüldü.
Ağlayanın malının gülene faydası olmaz der atalarımız. bundaki kasıt bir kişi düşerse ondan çıkar sağlayan kişilere bu kazançlarının faydası olmayacağıdır.
ok kusura bakma yanlış anladım seni o konuda haklısın.
Nazım senin anlamadığın bi sorun bar burada sana sitemde bulunan insanlar bunu sana durduk eyre yapmıyor 1-2 haftadır yoksun ortada ve insanların siniri yyeterince gerildi sen olaya tek taraflı bakıyorsun biraz bizim açımızdan baksaydın belki görürdün.
93 tane sitem barınıyordu senin resellerinde onları kaybetmem benim için ne demektir sende biliyorsundur.Bırakta sinirlenelim stress olalım sadece bir mailcik çekecektin.Hala neden çekmediğini söylemiyorsun bile ya sadece 1 bilgilendirme maili olayı buraya getiren budur başka birşey değil