annudora' Alıntı:Beyler acıkcası ben de sorun yasadım 1 hafta kadar site kapalı kalması hos olmadı ama INDEXSERVERS ismozalp tada sanırım oyle bir durum var SPONSOR oldu sagolsun. Reklam koyduk belki ama paralı bir sunucuda calıstırdık sitelerimizi ve ufak tefek sorunlar harici bir SORUN YASAMADIK. bu defa ki kötüydü belki ama HERKES ODEME GECIKTIREBILIR odemeyez yada bu TOPICTe asla kimseye lafım olmadı acıp bakabilirsiniz ve halada olmayacak.
AKON ark@dasım magduriyetini anlamaya calısıyorum bende ama zor durumda kalan biri oldugumu dusunuyorumda CEVAP vermeye yüzüm pek olmaz. hani borcunu odemek isteyen ama durumu elvermedigi icin ALACAKLISININ karsısına cıkmayan biri olarak gormek lazım. ve suan tum herkesin sitesi acıldı bende baska yere tasımıstım zaten INDEXSERVERS ta işi bırakıyormus.
KRALISTE ve AKON bence bitmis ve IKI TArafında canını sıkan bu olayı daha fazla uzatmamak lazım diye dusunuyorum. Kimseyi desteklemiyorumda yermiyorumda. Yani sizin yerinize kendimi koyuyorum sizi indexserversn yerine kendmi koyuyorum ve bende belki aynı seyi yapardım diyorum. umarım bir daha boyle sorunlar yasanmaz..
Sponsor oldugu zamanlar icin indexservers a tesekkurler. Tüm @rkadaslara gecmis olsun herkese iyi calısmalar ...
Arkadaşım valla bencede bitsin Nazım paramı geriye iadesi etsin olay kapansın yoksa dava mahkeme uğraşıcaz onunla ben 2 gün bile kullanamayıp neden yıllık parası ödeyeyim?