İndexservers tan Haberi olan varmı

0
Onaylı Üye
Üye
iyi hoş serverla açıldı hala indexle devam edecek arkadaşla varmı ? rezillik ya insan bi maille bilgilendirirdi müşterilerini

T
trgup
Misafir
yahu okadar yer değiştirdim.
aralarında en iyisi son olaya kadar indexserverde.

hitlerim gitti. herşey gitti.
sitelerin çoğunu kapatıp 0 dan tekrar açacam.
ama bunu indexservers de yapmayacam.
umarım belli sayıda kişi indexservers dan ayrılırda insanları salak yerine koymanın ne demek olduğunu anlarlar.

0
Onaylı Üye
Üye
emin ol baya bi ayrılan olacak tabi saf olan arkadaşları müşterileri kandırmaya devam edecektir

0
Onaylı Üye
Üye
ya varya insanlar ancak bukadar adi olur server çalışıyor yedekleri alacağım eksik kalan siteler var başka yere taşıyacağım adam şimdide hesabımı askıya almış bu nasıl iştir ya zorla hayatımı karartın benim diyor.......

0
Onaylı Üye
Üye
bu adam hesap suspend falan edebildiğine göre internette yazılan herşeyide okuyor bizlerde keriz gibi bekliyoruz burada

0
Onaylı Üye
Üye
iyide adam benim reselleri suspend etmiş ne b.. yicem ben ya bukadarmı olur insan
ve onlardan domain almıştım yönlendirmem lazım yeni yere fakat sitelerine giremiyorum nasıl yaparım bi fikriniz varmı domain bayilikleri vardı biryerlerden direktimi ne öle bişidi sanki

0
Onaylı Üye
Üye
dedicatednow la ne alakası var ki ?

0
Onaylı Üye
Üye
dün denedim ama giremedim şu anda açılıyor çok saol ama nedense kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor hay yarabbim fıttırdım:)

0
Onaylı Üye
Üye
bak şimdi kullanıcı adı = mail adresi mail adresine şifre isteği yap şifrenin yollanması lazım. Kolay gelsin.

0
Onaylı Üye
Üye
yani yok direk sanki hesaplarım silinmiş hiçbir mailimi kabul etmiyor şifre hatırlaması için ne yapabilirim arkadaşlar acil :(
adam utanmadan bide dosyaları almayım diye reseller i suspend etmiş ya resmen internette 24 saat herşeyi izliyor bence hep beraber mahkemeye verelim öyle bir şansımız varsa

0
Onaylı Üye
Üye
sorması bana düşmez ama domain panelinde kayıtlı olan mail'in şu anda aktifmi? yani kullanıcı adın, bildiğim kadarı ilede mail hemen gelmiyor zaten yani herhalde.

0
Onaylı Üye
Üye
aktif tabiki
fakat direk böyle bi kullanıcı yok dyo hatırlatma maili yollamıyor

Geri