- Reaction score
- 0
Gerçekten bu sayfa uzadıkça üzüntümde artıyor arkadaşlar mağduriyetiniz düzelene kadar hertürlü yardımcı olabilirim ücretsiz olarak yedeği olan varsa
Açılır tabi çünkü başka reseller para verip yeniden reseller aldım...diyadinnet.com' Alıntı:imzandaki site açılıyor.
Ee dostum herkes ucuz diye koşuyordu. Bizim millete haktır bu. piyasayı acayip düşürüyolar, serverlerimin hepsi bomboş kaldı. sırf bu yuzden !ysf' Alıntı:nazim yada indexservers den herhangi biri gelip acilacaklarini garanti etse diger arakadaslar gibi bende gecici bir sure ucretsiz sitelerini barindirmaniz konusunda yardimci olabilirim. bu teklifi ilk basta yapmamain sebebi, tepki alacagimi biliyor olmak. ama gün be gün indexli siteler ucuyor. indexservers in cevabina karsilik bende yardimci olabilirim.
gecmis olsun hepinize..
Dostum daha ucuz olurmu normalde aylık 10 usd olması getekir o paker. yıllık da 80- 100 usd arasında olması gerek normal o hizmetin fiyatı budur.trgup' Alıntı:indexservers ucuz değildi ki.
ne pahalı idi nede ucuz.
orta yolu birşeydi.
cengizzz' Alıntı:Ee dostum herkes ucuz diye koşuyordu. Bizim millete haktır bu. piyasayı acayip düşürüyolar, serverlerimin hepsi bomboş kaldı. sırf bu yuzden !
ismozalp' Alıntı:Kahretsin yaa vallahi allah kahretsin 1 yıllık bütün emeğim boşa gitti oluşturduğum oyun arşivi ben bir daha o oyunları toplayıp açıklamalarını yazıp nasıl yükleyeceğim? olurmu böyle şey işin doğrusu şuymuş arkadaşlar nazım bey 1500 $ lık borcu yatırmamış bir kaç gündür (7 gün oldu) o parayı toplamakla uğraşıyormuş yok 150 mi 100$ mı ne kalmış onuda bulup yatıracakmış dün bir mesaj daha çektik yanıtladı parayı yatırdık uğraşıyoruz eminim ki buda yalan çünkü bize çok yalan söyledi hani başka birisi para ödememiş yok ondan kapatılmış serverlar ?
niye yalan söyleniyor onu anlamadım adam gibi söyle parayı yatırmadım de server lar kapalı de 400 mb lık oyun arşivim gitti thumbları gitti oyun açıklamaları gitti animasyonlar gitti 150 adet wallpaper gitti bütün videolar gitti tasarımım gitti scriptimin bir numunesi gitti ziyaretçilerim gitti googledeki sıralamam gitti peki nazım beyin neyi gitti? nazım bey in hiç bir şeyi gitmedi. olan yine bizlere oldu artık bu saatten sonra açılsada benim ne işime yarayacak ben bu sayfayı tekrar nasıl adam edeceğim nazım bey benim yerime bu saya için reklam verecekmi veya dizinlere ekleyecekmi günde bana 10.000 ziyaretçi yollayacakmı? hayır nazım bey ben mesaj attığımda bana diyecekki bu gün konuştum amerika ile yarın açılacak HAYIR AÇILMAYACAK 7 GÜNDÜR AÇILMIYOR.
bizi yalanla avutmasın mail mi atar mesaj mı atar bütün müşterilerine bu mağduriyeti gidersin.madem internete giriyorsun neden peki burada yazılanlara bir cevap yazmıyorsun nazım bey?madem internete girip amerika ile konuşuyorsunda buradaki mağdur insanların sorularına neden cevap yazmıyorsun? eminim ki bu bütün yazılanları okuyordur ama cevap verecek yüzü olmuyordur çünkü bir insanın bu kadar yalanın altından kalkması çok güç. hadiyin ben sadece bir sayfamı kaybettim peki bu adamdan reseller alan insanlar ne yapsın onlar müşterilerine ne cevap verecekler yazık gerçekten çok yazık nazım bey. server açılsın değil bana host değil reseller değil deticated değil vps fdc yi alsan ne işime yarayacak sayfa 7 gün kapalı kaldı inanın bana herşey bitti ÇOK ÇOK ÇOK YAZIKLAR OLSUN SANA NAZIM...