arkadaşlar,
buraya yazdığınız mesajlarda haklısınız genel itibari ile ancak server yöneticilerininde insan olduğunu unutmayalım ve acil bir durum söz konusu olabilir.
Nazım ile telefon ile görüşeniniz oldumu hiç? Yani durumunun iyi olduğuna dair bir bilgi alabildinizmi? Bukadar duyarsız olacağını sanmıyorum bir kişinin eğer hastalık, kaza vs gibi bir durum söz konusu değil vede internet e girebiliyor ise,
İndexservers ın firma olup olmadığı konusunda tam olarak eminmisiniz ve nazım dan başka bu işlerden anlayan çalışanları olup olmadığı konusundada,
cep telefonu dışında normal telefonları aranıp durumu sordunuzmu aceba?
Telekomdan şahsi telefonlarına bir şekilde ulaşabilirsiniz sonuçta hakkaride çok fazla aynı soyadlı kişi olacağını sanmıyorum mutlak tanıyacaklardır birisini aramanız durumunda,
Yani bir şekilde bu arkadaşa ulaşmadan burada hakkında kötü şeylerin yazılmasını sevecen bulmuyorum açıkçası,
Ulaştınız vede hala aynı şekilde ise ozaman söyledikleriniz konusunda haklısınız diyebilirim aksi taktirde lütfen bu arkadaşa ulaşmanın yollarını arayınız ve durumundan bizleride haberdar ediniz.
Syg.