akon' Alıntı:
yazıklar olsun ya ben anlamadım bu işi reselleridme sorun yok çalışıyor ama bütün sitelerim tek tek hekleniyor ne iş bu ya
http://www.maxigame.org/ hale bakın güyya yine pkk heklemiş artık başka şeylerden şüphelenmeye başladım lanet olsun böyle servera
Warning: main(templates//main.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/maxigame/public_html/index.php on line 384
Warning: main(templates//main.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/maxigame/public_html/index.php on line 384
Warning: main(): Failed opening 'templates//main.html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/maxigame/public_html/index.php on line 384
hoca burda hangi script yüklüydü yazma izinlerini chmod 644 le komple... büyük ihtimal makinaya shell scripti attılar yazılabilir dosyaları başka hesaptan değiştiriyor lamerler... bu coldlamer denen itleri tanıyorum 3 ay önce sitelerini kapattırmıştım hiçbir şey yapamadılar benim sitelere shell.php den başka birşey bilmiyor bunlar...