İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İndexservers tan Haberi olan varmı

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akon' Alıntı:
ne diyosun sen bukadar şeyden sonra o adama paramı göndereceğiz g..tümüzde patlasın diye ? kursa istanbula vb paraları yiceğine adam gibi yatırsaydı...

Bence asıl bu zamanda para göndermeniz gerek , indexservers bir hata yapmış olabilir ancak destek olmayarak sizde aynı hataya düşmüş olacaksınız,

index in batması sizin için daha iyi olacaksa göndermeyin elbette ancak ben aksini düşünüyorum...

bunlar benim kişisel görüşlerim kimse üzerine alınmasın yazılan mesajları okuyunca inanın üzülüyorum özellikle Hosting satışı yapan arkadaşlar sanki müşteri kapma telaşına girmişler gibi bir izlenim veriyorlar üzücü bir durum.

ben index servers a destek verilmesi gerektiğine inanıyorum hata yapmış olsalarda diğer kişiler gibi olmadığına inanıyorum yani kaçacaklarınada inanmıyorum.

syg.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya sen okudunmu bukadar yazıyı destek böylemi istenir insan adam gibi tüm müşterilerini bilgilendirir mail çeker arar sorar kaybolarakmı destek istiyor.Biz sanki destek vermemekten yanayız ama kaybolan adama kim güvenip para yollayacak bu saatten sonra söylermisin bana adam şuraya çıkıp bi cevap bile yazmadı bitane bile bilgilendirme maili atmadı ne desteği ? destek vermek için bu saatten sonra kör olmak lazım bu benim fikrim

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oda güzel işte server reselleri taşımayada izin vermiyor sap gibi hapsolduk 93 tane müşteriyi tek tek nasıl taşıyacağız ?delirmek üzereyim

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer panel CPanel ise yeni aldığın yer WHM üzerinden taşıyabilir.Ama tüm hesapların şifresini bilmen lazım.Eğer bilmiyorsan bir yolu daha var ama o baya uzun oluyor.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eski panel cpanel yeni yer de aynen cpanel ve whm panel ama sorun vermiş

T

trgup

Misafir
vatana millete hayırlı olsun arkadaşlar.

bende bi .ok var.
kime el attıysam kurudu. hep sorun lar çıkdı adamların karşısına.

yok korkum böyle el attığımı kurutursam beni kimse istemiyecek.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer iki sunucu da sorunsuz çalışıyorsa ve taşıma için girilen bilgiler doğruysa sorun çıkarmaması lazım.Çıkan hata mesajını burda paylaşın çözüm bulmaya çalışalım.Ya da bana özel mesajla bir hesabın bilgilerini gönder ben deneyeyim bir taşımayı.Hata verirse ne hatası onu bulmaya çalışayım.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok taşımayı yapan arkadarş birazdan girer msn ye ondan alıp yazarım hata mesajını buraya

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reseller arayan arkadaslara yardımcı olabilirz magduriyetleri son bulana kadar msj yazmaları yeter..

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oda güzel tam resellerdeki siteleri taşırken şimdide muhtemelen yeni taşıdıgım yeri banladılar kalan siteleri taşıyamıyoruz ya sabır

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes bi çözüm buldumu kimse yazmıyor artık ?

harikahost.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Makro Servers' Alıntı:
Bu şekilde davranmak yakışmamış reklam yapacaksanız başka bi konu açın ordan yapın reklamınızı başka birinin adı olmadan reklam yapamıyor musunuz?

populist tavırları bırakın lütfen buradaki insanların birçoğu host konusunda tecrübeli ve eğer sizi seçeceklerse google aramasında bile bulup gelebilirler.

başkasının ekmeğenin üzreni ticaret yapmayın kendi ticaretinizi yada bu işe bulaştırmayın karalamayacak düzeyde istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz yanlız ticari kaygılarınız olmadan yapın bu işi.

Yer soran olduğu için söyledim + mağduriyet durumu geçene kadar bizde ücretsiz barındırırız dedim...

BUNU BURAYA YAZARKEN BU TEPKİYİ ALACAĞIMI YEMİN EDERİM BİLİYORDUM...

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sormuştum zaten arkadaşta yardımcı olmak için yazmıştır sanırım pek bi problem yok bence ortada

harikahost.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akon' Alıntı:
ben sormuştum zaten arkadaşta yardımcı olmak için yazmıştır sanırım pek bi problem yok bence ortada

Duyarlı yaklaşımınız için teşekkür ederim...Burda yardım etme sözü veren birçok arkadaş gibi bizimde artniyetsiz bu olaya yaklaştığımızı bilmenizi rica ederim..

Teşekkürler...KOLAY GELSİN

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
harikahost.net' Alıntı:
Yer soran olduğu için söyledim + mağduriyet durumu geçene kadar bizde ücretsiz barındırırız dedim...

BUNU BURAYA YAZARKEN BU TEPKİYİ ALACAĞIMI YEMİN EDERİM BİLİYORDUM...

Dostum bencede sen o sahıslara bakma . Burda zaten PARASIYLADA olsa baska yere gecmeye hazır kişiler var millet SERVER ararken tavsiye etmissin reklam da olsa sorun olucak bişi yazmamıssın.

Ben baska yere tasıdım yaklasık 500 MB. Kapanmadan 9 gun kadar onceki yedekle giricem sanırım. son umut birkaç gun daha beklerim borc yatmazsa yapacak bişi yok. Saglık olsun. Cok zor durumda kalan arkadaslarda umarım sorunlarını tez zamanda cozerler.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Şu anda gerçekten çok zor durumdayım 400 mb lik oyun thumbları ve açıklaması animasyonlar videolar hepsi gitti :) kafayı yemek üzereyim nazım a mesaj atıyoz yok bu akşam açılcak yok yarın akşam açılcak tam 1 hafta oldu ben ümidimi kestim artık...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5