İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İNTERNET ALEMİNİN SOYGUNCULARI

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dün başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşayım arkadaşlar dün bir mail aldım <[email protected]> adresinden reklam vermek istediğini falan söylüyordu saflığıma geldi reklam boyutlarına bakmak için kanky.biz adlı sitelerinin bir sayfasına girdim boş açılmadı sonra sayfa kodlarından msn hek kodları olduğunu farkettim
hemen şifremi değiştirdim sonra akşam üstü msn adresim heklendiğini farkettim hotmail den tüm bilgilerimi almış natro türkticaret ve isimtescil deki domainlerimin nslerini yönlendirmeye başlamış bi anda gelen maille uyandım ondan önce davranıp msnimi ve domainleri mi kurtardım yönlendirlen ns ile de sayfalarımı heklenmiş gibi göstermişler ve

ZeberuS | Redworm | Darkt ic | KachaK
Yakıştımı , Güzel Oldu Güzel .
hekED !

WWW.TECRUBESİZ.ORG Gibi yazılar vardı ben ucuz atlattım size uyarım bu insanlardan uzak durun hek değil bunlarınki düpedüz hırsızlık

ilteris83

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Bu adresi kullanan ezik kız sıfatıyla webmaster forumlarında gördüğü tüm msn adreslerini listesine ekliyor sonra bu tarz işlere kalkışıyor iyi bir derse ihtiyacı var bebenin. Böyleleri sinir sistemimi bozuyor ya bir tanesini elime geçirebilsem ah.

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu işlerle bu kadar uğraşıcağına kendi siteleriyle uğraşsa .. ama yok haksız kazanc daha ii

M

MerKuR

Misafir
ie ile nete girmeyin bircok acık var.mozilla-firefoxlagirin birde msn live kulanın. tavsiye ederim.
tanımadıgınız kişilerden gelen maile tıklamadan silin.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
xss yemişsin firefox ta xss işlemiyor firefox kullanmanı tavsiye ederim ( hoş bi kere site gitti ama :( )

Mohti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hotmail, mynet, yahoo, v.b.. Mail adreslerinize neden domain alırsınız anlamam...

Yerinizde olsam, Gmail'den mail alır, önemli ve özel şeylerime o adresi yazardım..

( benimki sadece fikir.. )

G

gncytnk

Misafir
Boyle Lamerler Türkiyede çok gibi :) msn'de var msnmi almıştı dava açmaya hazırlanıyordum akşam verdi msn'yi

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hotmail, mynet, yahoo, v.b.. Mail adreslerinize neden domain alırsınız anlamam...

Yerinizde olsam, Gmail'den mail alır, önemli ve özel şeylerime o adresi yazardım..

( benimki sadece fikir.. )

Gmail de çok önemli bir açık var.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Zeberus eski arkadaşım :)

salağın işi gücü yok bütün gün xss ile ugraşıyor....

W

wapekiz.com

Misafir
bu aralar xss meşhur oldu,benimde bir hotmailim gitti ama boş maildi :D
önemli işlerinizi bence kendi domainize ait mailerinizi kullanmalısınız.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
hekerler veya pc korsanları microsoft lamerler ise hotmaille uğraşıyor nedir bu milletin derdi microsoftla ne alıp veremedikleri var hala anlamış değilim :)

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dün başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşayım arkadaşlar dün bir mail aldım <[email protected]> adresinden reklam vermek istediğini falan söylüyordu saflığıma geldi reklam boyutlarına bakmak için kanky.biz adlı sitelerinin bir sayfasına girdim boş açılmadı sonra sayfa kodlarından msn hek kodları olduğunu farkettim
hemen şifremi değiştirdim sonra akşam üstü msn adresim heklendiğini farkettim hotmail den tüm bilgilerimi almış natro türkticaret ve isimtescil deki domainlerimin nslerini yönlendirmeye başlamış bi anda gelen maille uyandım ondan önce davranıp msnimi ve domainleri mi kurtardım yönlendirlen ns ile de sayfalarımı heklenmiş gibi göstermişler ve

ZeberuS | Redworm | Darkt ic | KachaK
Yakıştımı , Güzel Oldu Güzel .
hekED !

WWW.TECRUBESİZ.ORG Gibi yazılar vardı ben ucuz atlattım size uyarım bu insanlardan uzak durun hek değil bunlarınki düpedüz hırsızlık
Bu xss midir nedir ne oluyor tam olarak ona göre tedbir alalım.Sahte mail giriş sayfasımı geliyor yoksa sadece kasıtlı düzenlenmiş bir adrese girmek yeterli oluyormu.

G

gncytnk

Misafir
hekerler veya pc korsanları microsoft lamerler ise hotmaille uğraşıyor nedir bu milletin derdi microsoftla ne alıp veremedikleri var hala anlamış değilim :)

hiçkimse anlamış değil abi :) kendilerini sorsak vakit geçsin diye yapıyorlardır başka ne olacak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.