Arkadaşlar bulunduğum bir ağda internete bağlanıyordum herşey normal.Fakat internet bağlantısı yavaşladığı için birşey yaptılar şuan sadece kendileri giriyorlar.Bizde ise durum ekteki verdiğim resimdeki gibi bir uyarı var, Sınırlı bağlantı diye üzerine geldğimizde sıkıntısı anlaşılıyor IP adresi alınamıyor.Sorun herhaldi ip adresi alamadığından kaynaklanıyor.
Şahsi düşüncem ,
Kendileri özel dns ile değiştirip o şekilde bağlandıkları ama nasıldır nedir bir fikrim yok.Bu sorun benim acayip derecede canımı sıkmakta.Bunalıma girdim diyebilirim
Bu konuda yardımcı olacak çözüm üretecek arkadaş için hakkında hayırlı dualar edileceğinden benim meşhur +rep'imden faydalanacağından hiç şüphesi olmasın Teşekkürler.
Şahsi düşüncem ,
Kendileri özel dns ile değiştirip o şekilde bağlandıkları ama nasıldır nedir bir fikrim yok.Bu sorun benim acayip derecede canımı sıkmakta.Bunalıma girdim diyebilirim
Bu konuda yardımcı olacak çözüm üretecek arkadaş için hakkında hayırlı dualar edileceğinden benim meşhur +rep'imden faydalanacağından hiç şüphesi olmasın Teşekkürler.