Farkında mısınız bilmiyorum; ama açıp okuduğum konuların neredeyse tamamında, konunun gidişatını engelleyecek mesajlarla karşılaşıyorum.
Şimdi, başlığı açan üye, hem refli hem de refsiz link koymuş mu? Koymuş. Sadece kendi referans linklerini verseydi, bu tepkileri doğal karşılardım; ama bu adam kural ihlal etmedikten ve refsiz link koyduktan sonra kimsenin ona laf etme hakkı yoktur.
Ha, yazdığı sitelere eleştiri yöneltebilirsiniz, "dostum x sitesini yazmışsın ama onlar ödemiyor" diyebilirsiniz. Ama ne bileyim, herkes bir anda yönetici, sosyal tespit uzmanı falan oluyor. Bırakın da o görevi biz yapalım.
kendi yazdığım yorum için açıklama getireyim;
bilgisayar başında 1 hafta oturarak bu sistemleri kullanarak para kazanmak hammallık, bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz ki arkadaşlarımız o süreyi tasarım,kodlama öğrenmekle veya makale okumakla geçirirseler çok daha iyi ve kalıcı gelir elde edebilirler.tek amacım bu yazıyı okuyan yeni arkadaşlarımızın yanlış yönlendirirlmemesi.
İşte Bux.todan Aldığım Ödeme !
Arkadaşlar Yazdığım Sitelerden ÖDemeler Aldıkça Buraya Ekleyeceğim ...
google den 50 doları buldu galiba. ama tedirginim. çünkü ödeme yapmadıklarını gördüm. daha doğrusu bir kaç arkadaşımın başına geldi. böyle birşey var mı?
Peki Bunda Benim Suçumneki Refli Linkleri Siliyorsunuz?
Tartışmayı Başlatanlar Uyarılsa Sorun Kalmaz Diye Düşünüyorum.
Ben Konumu Açıyorum Bazı Arkadaşlar Kendilerine Göre Yorumlarını Yapıyorlar Zararlı Çıkan Ben Oluyorum
Teşekkür Ederim .