İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten para kazanma ve Uzmanlık???

PDET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternet kanalıyla birşekilde para kazanan beyler:

Sizce internet dünyasında para kazanma ne kadar uzmanlık gerektiriyor.

Ben hiç bir programlama bilgim olmamasına rağmen sadece copy paste ler ile ayda x bin dolar kazanabiliyorum. Bir başkalarıı belki 10 bin yada yüzbin kazanıyor.

Bir başka tarafta belki yılların programcısı yada mühendisi çok düşük ücretlerle çalışabiliyor.

Sizce kazandığımız paraları belirleyen en önemli kriter nedir?

Fırsatçılık mı
Girişim mi
Cesaret mi
Tecrübe mi
.............................?

ConAir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla su alemde en güzel gördüğüm şey sahtekarlik vurucaksan buradan vurucaksin başka türlü vurmuyorlar buna emin olabilirsin.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İnternet kanalıyla birşekilde para kazanan beyler:

Sizce internet dünyasında para kazanma ne kadar uzmanlık gerektiriyor.

Ben hiç bir programlama bilgim olmamasına rağmen sadece copy paste ler ile ayda x bin dolar kazanabiliyorum. Bir başkalarıı belki 10 bin yada yüzbin kazanıyor.

Bir başka tarafta belki yılların programcısı yada mühendisi çok düşük ücretlerle çalışabiliyor.

Sizce kazandığımız paraları belirleyen en önemli kriter nedir?

Fırsatçılık mı
Girişim mi
Cesaret mi
Tecrübe mi
.............................?

Seninki Fırsatçılık sanırım x bin doları nasıl kazanıyorsun bir anlatta bizde öğrenelim?

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de merak ettim.Bize söyleyince senin kazancın azalmıyorsa nasıl kazandıgını öğrenmek isteriz :)

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim açımdan tembellik. Ay da hiç bişey kazanmıyorum, zamanında bu forumda en fazla kazanan kişiydim belkide.

Tembel olmasam 5 bin doları günde kazanırım. Şimdi ay da 300$ kazanamıyorum.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PDET ; Bu kadar kazandığın icin ( öyle varsayıyorum ) sordugun soruları kendi bünyende cevaplayarak sen asıl burada cevap bekleyenleri aydınlatmalısın.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim açımdan tembellik. Ay da hiç bişey kazanmıyorum, zamanında bu forumda en fazla kazanan kişiydim belkide.

Tembel olmasam 5 bin doları günde kazanırım. Şimdi ay da 300$ kazanamıyorum.

Günde 5000 :D ayda 150.000 $ ve sen sırf tembel olduğun için bu parayı kazanmıyorsun öyle mi ne diyeyim ilginç ve maşallah :D

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
copy + paste ile 5.000 dolar kralı kazanamaz ama tabi sana yalancı da demek istemem şu işi nasıl yaptıgını solesene

mesela ole bi para kazanman için her gün 150 milyonluk iş alman lazım
buda = bir foruma 1500 mesaj ki 1500 mesaj 24 saat sadece onunla ugraşıcan hiiiç bişi yapmıcan anca kazanırsın bunuda geçtim her gün bu kadar iş veren webmasterlar çıkmaz :)

PDET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bayan mı?

Bu forumda iki elin parmağını geçecek kadar bayan olduğuna, hele hele bu işleri becerebileceklerine inanasım gelmiyor. :)))))

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya bence olay erkek kadın deil konu para kazanma + para kazanmada erkek bayan ayrımı yapmayın kafasını kullanan herkez bence kazanır :)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ya bence olay erkek kadın deil konu para kazanma + para kazanmada erkek bayan ayrımı yapmayın kafasını kullanan herkez bence kazanır :)

+1
Pdet arkadaş konuyu biraz başka yere çekmeye çalışıyor.Biz hala bekliyoruz.Copy paste nasıl o kadar para kazandığını ama sanırım diğer mesajındada yine kızlardan bahsedicek...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya hocam sen hala şu copy + paste işini açıklamadın merak ettim şimdi :)

PDET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
copy paste

ya copy paste dediğim sağdan soldan template tir kod dur içerik tir. Harmanlayıp harmanlayip satıyoruz işte.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5