İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sıfır İphone 4 Süper kalite Finland üretim 400 TL

Cewo

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
802
Reaction score
14
iPhone 4 Türkiye’de İLK

Bu modelde yok yoktur !

Wireless ve Nagvigasyon’da Cabası Görünüm Olarak iPhone 4′den Farksız

FİNLAND Üretimi
Orjinal iPhone Menü
Orjinal Kasa

Bilgisayar Artık Cepte : Facebook cihazınızda kuruludur bir tıkla gireceksiniz.Msn programı ile bir tıkla Msn’desiniz.Operaprogramı ile (5.0 Versiyon) internette daha hızlı sörf yapın.Java özelliği sayesinde java destekli oyun ve programları kurabilir ve kullanabilirsiniz. Rehber 1000 Kişidir ve birtıkla rehberinizi bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.. Oyun oynamak bu cihazda çok zevkli onlarca oyunu oynayın vakit geçirin. Ses kaydedici ile ister konuşmaları ister ortamın ses kaydını yapın.Mp3-Mp4 Özelliği sayesinde müziklerinizi dinleyin videolarınızı klipleriniz izleyin.
Telesekreter : Bu telefonda diğer v999 larda olan telesekreter özelliği vardır fakat farkı ; gelen mesajları herkesin dinlemesinin yanı sıra şifre koymanız sayesinde sadece siz dinleyebilirsiniz.
Kasa Yapısı: Kasa yapısı diğer v999 serilerindeki gibi değildir arka kapak kısmındaki elma logosu yapıştırma değil orjinal metaliktir ve parlaktır. Mat değildir ve çizilmez.

Face Warp : Resimler üzerinde oynama yapabiliyorsunuz. Burunla kulağın yerini değiştirme v.s. gibi.Onlarca fonksiyon sunulmuştur.
Office : V999 Compact Line2 ve sadece bu telefonda olan bir özellikte tüm office dosyaları açabilmesi ve kullanabilmenizdir.

Navigasyon : Google maps yüklüdür. Uydudan adresinizi tespit eder bulunduğunuz noktayı gösterir. Bir yerden bir yere gitmek istiyorsanız 2 adreside yazıyorsunuz size uydudan canlı canlı yol tarifi yapıyor.Tüm Türkiye haritası güncel bir şekilde yüklüdür ve gideceğiniz cadde sokak mahalle semt il ilçe herşeye ister arama yaparak ister haritada gezinerek ulaşın.Navigasyon Direk Uydudan Almakta Olup Ücretsizdir. Yani Kontör Fatura Yoktur.4 Adet Navigasyonda Hediye’dir.
Cep İnfo : Cep İnfo sayesinde Türkiye’deki tüm banka-maliye-eczane-otobüs firması v.s.resmi ve özel kurumların iletişim bilgilerine sahip olabilirsiniz. Binlerce gerekli iletişim bilgisi bu telefonda.

Snaptu : Snaptu ile tüm dünyadaki maç sonuçlarına bir tıkla ulaşabilirsiniz. Dünyadan haberler Formula1 Sonuçları Bulunduğunuz şehrin 3 günlük hava raporu Vizyona yeni giren filmler v.s. v.s. Onlarca özellik bir tık uzağınızda….

Ebudyy-Msn-İnternet : Tam Türkçe olan Ebudyy ile msn e çok rahat girebilir ve dilediğinizce ücretsiz chat yapabilirsiniz.

Casus Özelliği : Bu özellik sayesinde telefon ile yapılan tüm gelen-giden aramaları telefonu kullananın haberi olmadan kayıt altına alabileceksiniz. Sadece telefonda bu özelliği gizli kodlarla aktif eden kişi bilebilecektir.Kayıt çok nettir ve kesinlikle cızırtı-titreme-dıt sesi yoktur.


Ses Değiştirme : Diğer tüm modellerde ses efefk özelliği varken bunda bu özelliğin yanı sıra ses değiştirme özelliğide vardır.Erkek sesini bayana ; Bayan sesini erkeğe ; yada herhangi bir sesi olgun,çocuk,mafya,kaba ses,kız çocuğu v.s. gibi seslere çevirebilmesidir.


Tarayacılar : Youtube-Facebook-Travian-Netlog-Twitter v.s. İnternet Bankacılığı siteleri gibi siteleri açmayan diğer modellerinin aksine tüm bunları rahatça kullanıyorsunuz.

Televizyon-Radyo : Kulaklık takmadan tv izleyin radyo dinleyin. Onlarca tv kanalı kaydını yapın ve full ekran tv izleyin.TV’Den resim bile çekebilirsiniz.Otobüste tv de izlenen film tv v.s. yi otobüslerin koltuklarında fiş girişinden telefonu bağlayın dvd film tv yi ücretsiz olarak izleyin.Televizyon ve radyodan kayıt yapın! Diğer v999 serilerinden farkı daha fazla kanalı daha net çekilde çekmesidir.

3D Sensör : Oyun oynarken cihazın sensör özelliğim sayesinde telefonu sallayarak hareket ettirerek oyun oynayın. Bunun yanısıra arama geldiğinde ters çevirin telefon sessize geçsin – radyo-tv izler-dinlerken sallayın kanal değişsin buda yetmezmiş gibi müzik dinlerken sallayın müzik değişsin. 10 Adet Sensör vardır diğer cihazlar gibi 3 adet değil. Diğer v999 serilerinden farkı internetteyken ekranı yan çevirince ekranın 5sn değil 1.5sn de yan dönmesidir.

13 Ayrı Dilde Sözlük : 13 Ayrı dilden Türkçe’ye çeviri yapan sözlüğü wireless bağlantısı olmadan kullanın cihazın içinde yüklü olduğu için.


Foto Editörü : Fotograflarınızı müzik eşliğinde slayt yapın. Editör özelliği sayesinde yeniden boyutlandırıp resimlerin üzerinde oynama yapın yazı yazın çerçeve yapın. Resimleri editör sayesinde telefon ekranına tam ekran yapabilirsiniz.

Bluetooth ile Uzaktan Kontrol : Cihazdaki Bluetooth özelliği sayesinde bilgisayarınızı uzaktan kontrol edin. Müzik açın kapatın sesini kontrol edin. Mouse’yi hareket ettirin. Dosyalarınızı açın resimlerinize bakın kısaca mouse ile yapılan herşeyi uzaktan yapın.

Hafıza : 32 Gb’a kadar hafıza desteklemektedir. Dahilisi 78 Mb’dır. Biz Cihazla 2 Gb Göndermekteyiz.Biz 32 GB taktık sorun yok!

Video : Video kaydında sınır yoktur . Hafıza dolana kadar yani saatlerce çekim yapabilirsiniz. Daha sonra ise istediğiniz formatta tam ekran izleme imkanına sahipsiniz.

Pusula : Pusula sayesinde yönünüzü çok rahat bulabileceksiniz.

File Explorer : Cihazdaki tüm dosyaları tek bir menüden kontrol edin.
Karaliste : Aramasını istemediğiniz kişileri karalisteye alın bir daha sizi rahatsız etmesin.Diğer V999 serilerinden farkı karalisteye aldığınız kişi aradığında istediğiniz gibi Örneğin;meşgul,ulaşılamıyor,aradığınız numara kullanılmıyor v.s. Kayıtlarını dinletebiliyorsunuz.
Dokunmatiği : Dokunmatiği tırnakla değil parmağınızın ucuyla bile alır.Ekran kalemine ihtiyaç duymayacaksınız. Ekran içine toz kaçmamaktadır diğer 2.kalite ürünler gibi.Ekran çin malları gibi sadece tırnakla değil parmağınızın ucuyle dahi algılar.Diğer v999 serilerinden farkı dokunmatiğinin çok daha hassas olmasıdır ve hızlı algılamasıdır.



RESİMLER

%C3%B6n1.jpg

%C3%B6n2.jpg

arka.jpg



Ürünü Daha Önce Çogu kişiye sattım ve sorunsuz kullanıyorlar websitem üzerindende satıyordum burdada almak isteyenler pm ile bana ulaşabilirler daha detaylı bilgi için.

Ürün fiyatı 400 tl dir ve son fiyattır

ödeme iş bank olur

200 - 300 tl düşük kalite çin malları isterseniz yollayabiliriz

Kargo Bize ait .
 

-Joker-

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Kasım 2010
Mesajlar
191
Reaction score
0
Daha Buraya Sıgdıramadım özellikleri ve Resimleri için BURAYI ziyaret ediniz

Tıklayınca Sayfa Bulunulamıyor. Orjinal Resimlerini Ve Özelliklerini Görebilirsem Görüşmek İsterim Sizinle. Doğru Url'yi ve msn adresinizi pm alabilirmiyim*
 

beratxt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
18 Eylül 2010
Mesajlar
656
Reaction score
3
wireless ve Nagvigasyon’da Cabası Görünüm Olarak iPhone 4′den Farksız DİYORSUN bir de bu cihaz iPhone diyorsun..Kastettiğin ne arkadaşım ? Çakma Iphone mu Trident vs.
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
wireless ve Nagvigasyon’da Cabası Görünüm Olarak iPhone 4′den Farksız DİYORSUN bir de bu cihaz iPhone diyorsun..Kastettiğin ne arkadaşım ? Çakma Iphone mu Trident vs.

Çakma olduğunu anlamak zormuki. Apple finlandiyada üretimmi yapıyor. Satıcının kısaca anlatmak istediği replika iphone 4 işte. Ama bu tip çakma ürünlerdeki wi-fi ile gpsten ne derece yararlanabilirsin önemli olan burası. Wi-fi özelliği 10 metre ilerideki modemi bile zor buluyorsa veya arada 1 duvar varken düşük çekiyorsa bi halta yaramaz.

Bu tip ürünlere 400 tl vermeye değmez. Heleki çinde çakma iphonelerin 20 dolara bile satıldığını ve bunu kiloyla sakız parasına alıp burda 300-400lere kakalayanlar oldukça 1 kuruş bile verilmez. Arkadaş satmak için biraz fazla sallamış orjinal iphone menüsü falan demiş. Apple iphonenin işletim sistemi açık kaynak kodlu falanmı acaba ben bilmiyorum.
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Resim koymasının önemi yok. Birebir aynı oluyor kasaları. Bi ton arkadaşım aldı e-bay den ama dokunmatik ekranından tutta diğer tüm hardware leri sorunlu. Ayrıca menü evet aynı iphone biliyorum diyen bile anlayamaz. Ama tabi dokunmatik ekrana baya bir sert abanmak gerekiyo hareket ettirebilmek için :)
 

Cewo

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
802
Reaction score
14
Blogumda paylaşmıştım sitem sunucu hatalarından dolayı 1 ay geriye aldımız için konularım gitti birazdan resimleri burayada upload ediyorum.
 

Cewo

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
802
Reaction score
14
@konuralpd

Konumu Baltalama Lütfen seninle bunu tartışamam mesajını report ediyorum.

100 tl yine 0 orjinal telefon var .
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
Yuh iyi çakmışlar cidden , ben bi düşüniyim :D Ekranı nasıl duyarlılığı ?


edit: bide hangi şehirden satıyorsun , elden alamıyormuyuz ?
 

telcom55

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2010
Mesajlar
54
Reaction score
0
resimler açılmamaktadır VE Diger çin mallarından ayıran ne özellikvarki fiyat bu şekilde açıklarmısınız
 

Cewo

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
802
Reaction score
14
resimler açılmamaktadır VE Diger çin mallarından ayıran ne özellikvarki fiyat bu şekilde açıklarmısınız

Dokunmatik daha kaliteli birebir den farksız desem dogrudur

menu kalitesi

uygulamalar sorunsuz çalışmakta wifi - nav vs vs

resimleri kendi sunucumdan yükledim şuan sorun var daha sonra açılır ilgilenirseniz yardımcı olurum.
 
A

a.ışık

Misafir
televizyon yada çift hat denince, uzak duracaksın ben bunu bilirim ;)
 

mustafacil

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Aralık 2010
Mesajlar
102
Reaction score
1
Konum
ANTALYA
gaziantep teyseniz orada yakınlarım var pm atarsanız ,gelir sizi ve ürünü görürler, ürünü beğenirsek almayı düşünebiliriz ama kesinlikle orjinal ürün arıyoruz...

pm lütfen
 

Cewo

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
802
Reaction score
14
gaziantep teyseniz orada yakınlarım var pm atarsanız ,gelir sizi ve ürünü görürler, ürünü beğenirsek almayı düşünebiliriz ama kesinlikle orjinal ürün arıyoruz...

pm lütfen

Ürün orjinal degil öncelikle bunu belirteyim

yinede gelip kalitesini görmek isterlerse görüşebiliriz

uygunsa pm atın tlfn aracılıgı ile buluşuruz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst