sendeki 30gb olan ipod videodur. senin satıyorum dediğin ise ipod nano.UguG' Alıntı:Oynatmıyor? bilmiyorum açıkçası bakıcam. bendeki oynatıyor ama bu 30 gb sanırım. diğerlerine bakayım 1 gb lik ve 2 gb lik diğerlerinin hepsi.
bu nasıl bir kıvırma payı , oryantalstar mübarek. adam değilsin diyordun noldu, sözünü yedin?UguG' Alıntı:Oynatmıyor? bilmiyorum açıkçası bakıcam. bendeki oynatıyor ama bu 30 gb sanırım. diğerlerine bakayım 1 gb lik ve 2 gb lik diğerlerinin hepsi.
UguG' Alıntı:Yoğun istek üzerine sorulara cevap veriyorum.
1. IPOD'un 1 gb lığı yokmuş ?
http://www.apple.com/ipodnano/features.html
buyur burda 1gb 2 gb ... gibi kapasiteli olanları olduğu yazıyor
(..p to 14 hours of battery life(1). 1GB, 2GB or 4GB of storage.(2) A bright color display. The Apple Click Wheel. A Dock conn..)
2. yarın akşama screen shotını ekliyeceğim. siyahınıda beyazını da.
3. istanbulda olanların eline teslim edebilirim. ankarada olanlarında 1 hafta gecikmeli olarak teslim edebilirim.
başka cevap yok. ben dolandırıcı falan değilim
adresim belli reim yurdum telefonum ev telefonum ev adresim...
isteyen alır istemeyen almaz. üzerindeki ipod yazısına zumluycam buraya koycam bakalım IPQD mu yazıyor IPOD mu. şunu da söyliyeyim ben bu aletlerden fazla anlamam. Kuzenimden aldım. Size satıcam. (ama cihazın çalıştığına dair garantiyi veriyorum ben denedim hepsini)
Garantisi yok çünkü bunlar Türkiyeye hediye olarak getirildi biz kuzenlere... bizde hepsini kullanamadığımızdan satalım dedik.
zokkie' Alıntı:biz sana 1 gb yok demedik ki 1 gb IPOD nano'da video oynatamazsın dedik. IPOD nano'da dahili radyo yok.
Ek olarak ben sana ipod nano tasarımında üzerinde sony walkman, IPOD vb. popüler markalar yazan replikalar bulabilirim.Uzak değil çin malı dandik elektronik satan heryerde var. Ankarada 100 lira ise kimbilir tahtakale çıkışı kaç liradır. Ek olarak üzerinde yazan gerçek marka olsaydı ...
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2259998
cevaba gerek yok bence.trextra' Alıntı:Bende konuyu kilitlemek için ugug un cevabını bekliyorum. Daha fazla uzatmayalım lütfen.
Caesar' Alıntı:ipod olması imkansız apple firması bu konuda çok hassas bu tür birşeye izin veremez. Ve teknoloji konusunda tek çinle çalışmayan firma apple dir. Hiç yoktan mac lerde bu şekilde.