UguG' Alıntı:
zokkiee sende cevap yok..... Forumdan kaçtığımı söylüyorsun cevap vermiyorsun...
anlamıyorum böyle adamlar forumda hala nasıl barınıyorlar! hakaret etti işte bana. kanıtlasın dolandırıcı olduğumu yoksa atılmalı başka çıkarı yok bunun!
bu arada ipodların 1-2 gb lıklarının video oynatma özelliği var mı bilmiyorum ama bendekilerde var. ve bunlar bal gibi de ipod. ehehee......
ha diyorsanız ki onlar ipod olamaz.. sen kendini kandırmaya devam et. videoda izliyorum Radyoda dinliyorum müziğimi de dinliyorum......... yaklaşık 1 buçuk ay oldu tekleme yok görenler de çok beğeniyorlar.... ince ipod bu. sahtelerde ince model yok bildiğim kadarıyla. (kulaklığı falan orjinal ipod kulaklığıyla aynı herşeylerini inceledim)
bu arada ipod satın almak isteyen arkadaşlardan çok üzgünüm ama ben böyle bir durumda satmaya devam edemezdim. isteyenler zokkie den ankarada satılan yerin adresini alsınlar. ya da zokkiie öm at ben isteyen arkadaşlara alıp yollayayım.
yalanına kimse kanmadı arkadaşım yoksa sen onları satmıştın çoktan.
isteyen herkese 100 liraya bu "Aypod" 'lardan gönderirim.
üzerinde Ipod yaziyor. tabi yersen ...
video oynatan - radyolu ipod nano yok, olanlar replika, fason.
replika-fasonu orjinal diye satan / satmaya çalışan herkes ( sen dahil ) dolandırıcı.
bu arkadaşın konu soğusun diye foruma girmediğini mesaj aralığına bakarak görebilirsiniz.
bence kendini daha fazla karalamadan sen forumu terket, herkes (yine sen dahil) sattıklarının fason olduğunu biliyorsun.
burdan forum yönetimine de sesleniyorum, konunun tamamı incelensin ondan sonra kim haksızsa banlansın ben buna varım