Yıllar önce isimtescil.net den aldığım bir domainin panel bilgilerini göndermedikleri için defalarca aramam neticesinde nihayet bilgileri mail adresime gönderdiler.Sonunda bilgiler geldi diye sevinirken panele giriş yapmaya çalıştığımda panel bilgilerinin yanlış olduğunu gördüm..Tekrar telefonla aradığımda kullanıcı adının yanlış gönderildiğini söyleyip tekrar kullanıcı adını aldım.Bu arada domain süresi 1 gün geçmiş ve panele girip uzatma işlemi yaptığımda birde ne göreyim fiyat uçmuş..6,99 usd de Bir gün içinde 23 ytl olmuş..Tekrar telefonla arayıp durumu ilettiğimde müşteri memnuniyetinden çok uzak bir konuşma ile karşılandım..Bu yaptığınız etik değil ve böyle bir ödeme söz konusu olamaz dediğimde gidin nereye şikayet ediyosanız edin dediler..Mecbur ödeyeceksiniz dediler.3 yıldır directi ile çalışıyorum ve bırakın 1 günü 40 gün geçse bile aynı fiyata geri alıyorum ama yine directi ile çalışan isimtescil kısa yolsan para kazanmayı bulmuş..Sanırım bu ödemeyi fahiş fiyattan yapıp domaini alıp hemen transfere başlıyacağım ama hakkımıda kesinlikle helal etmiyorum..Bu rezillikten başka birşey değil, forumlara baktığımda ise isimtescilin türlü türlü rezillikleriyle karşılaştım meğer ne çok mağdur varmış..Herkese ders olsun böyle firmalar Türkiye'de iş yapmamalı...