Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşım.az önce fransız uçaklarının libyayı vurduğunu okuyordum peşinden forum açtım senin domain kararsızlığnla ilgili mesajını gördüm.Hali hazırda GEVURLAR müslümanları öldürüyorken müslümanları öldür gibi bi site açabilrsin. moda oldu zaten bi süredir o yanda isyan bu yanda isyan sonuç; gevur gelir müslümanı vurur...
Siyasi konularıda sitende işlemeyi düşünüyorsan gevurlar ve müslümanlar diye site açıp gevurların öldürdüğü müslümanları konu olarak işleyebilrsin.acayipte ziyaretçi çeker.
mesela ; öldür müslümanı.com veya müslümanlara ölüm.com filan olsun.güncel haberlerden özet çıkar sitene koy... öfff ziyaretçiler uçuşur sitede...
dahada fikir üretecek olursak müslümanda petrol var.com petrol için müslümanları öldür.com
petrol müslümanda katil gevurda.com harika domainler olabilir....
hocam eger dini site ile para kazanmak derdindeysen arkadasin fikri cok hakli. ama ben senin bana attigin mesajdan anladigim senin derdin dini bilgiler verecek hayirli bir site acmak, eger getirisi olursa da cok sukur diyecek birisin.
Benim sana tavsiye dinimizislam.com eger musaitse yada dinimislam.com da olabilir