İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iSPATLI PARA KAZANMANIN EĞLENCELİ YOLU VE GERÇEĞi

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikler arkadaşlar Türkiyeden paypal hesabı olanlar özellikle hesabınıza para geldiği zaman türkçe açıklamalıdır bazı arkadaşlar bazı PTC sitelerine ref almak için oradaki asılsız kanıtları kopy yapıp bunu aldım gibi hikayeler uyduruyor bende size KANITLI ispatlı bir örneği vereceğim amacım burda KANIT dediğimizin nasıl olduğudur

Öncelikle bu siteyi çoğumuz biliriz reklamı gec deyip TIKLAYIP üYE oluyoruz.
Akabinde çeşitli oyunlarla anketlerle videolarla Kdoz dediğimiz puanlari aliyoruz ve zaten site ilk girişinizde size 100 veya 200 puan veriyor 300 puanı tamamladığınızda hemen 1 euro alıyosunuz benim aldıgımın kanıtı budur kanıtta böyle olur sahte kanıtlara inanmayınız .

Bu kanıttır para nereden gelirse gelsin sen Türkiyede isen sana türkçe olarak açıklama olur yabancı yazılı kanıtlarla
alakası yoktur ödemelerin gerçegi budur .

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu günceldir :tili
Arkadaşlarımızdan bazıları üye olmuş üye olan arkadaşların hesaplarında şuan 100 yada 200 Puan vardır 300 puan yapıp 1 euro hemen almanız için
üye nickleri ile PM atarlarsa Hemen yarcımcı olacak linki atacağım
buna görede hemen paranızı hesabınıza alın boşa üye olmuş olmazsınız kenarda dursun 1 euronuz hesabınızda :D

Tekrar hatırlatayımda kanıt dediğimiz olayda yukardaki gibi olur hem türkçe hemde açık arkadaşlar bazıları kopy yapıyo Kanmayın bunlara :D

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üye olan arkadaşlar pm msjı atarak yardımcı olacagım hemen paranızı almanız için yapanız gerekeni hemen yazacagım bu üye olan arkadaslar pm atsinlar uye oldugunuz isimide yazarsanız ona gore işlem yapacagım kolay gelsin şimdiden ..

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üye olupda ödeme alan arkadaşlar aldikları ücretlerin kanıtını buraya koyabilirmi herkezle paylaşalım hemen alsın herkes parasını ...

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hergecen gün üyeler artiyor takip ediyoruz sizi ödeme alan varsa hemen paylassın buraya diger arkadaslarda parasını alsın hemen

pskokesh42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nick Pskokesh42 . pm atamıyorum yardımcı olur musun bana pm at gerekenleri

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir çok üye olan arkadaşlara yenileri eklenmiş diger üye olan arkadaşlar Pm ile uye oldugunuz isimi yazınız yardımcı oluyum Hemen EURO nuzu alın.

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buradan üye olan arkadaslar aldıgınız ödemeleri yayınlayında herkez ispatlı kanıtlı konu görsün kimsenin emeği boşa gitmesin .

aygunovic

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
refinizden üye oldum adım:aygunovic detay pm bekliyorum

kenjori

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
refinizden üye oldum adım:aygunovic detay pm bekliyorum

Pm atilmistir bol kazanclar kolay gelsin ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5