Öncelikler arkadaşlar Türkiyeden paypal hesabı olanlar özellikle hesabınıza para geldiği zaman türkçe açıklamalıdır bazı arkadaşlar bazı PTC sitelerine ref almak için oradaki asılsız kanıtları kopy yapıp bunu aldım gibi hikayeler uyduruyor bende size KANITLI ispatlı bir örneği vereceğim amacım burda KANIT dediğimizin nasıl olduğudur
Öncelikle bu siteyi çoğumuz biliriz reklamı gec deyip TIKLAYIP üYE oluyoruz.
Akabinde çeşitli oyunlarla anketlerle videolarla Kdoz dediğimiz puanlari aliyoruz ve zaten site ilk girişinizde size 100 veya 200 puan veriyor 300 puanı tamamladığınızda hemen 1 euro alıyosunuz benim aldıgımın kanıtı budur kanıtta böyle olur sahte kanıtlara inanmayınız .
Bu kanıttır para nereden gelirse gelsin sen Türkiyede isen sana türkçe olarak açıklama olur yabancı yazılı kanıtlarla
alakası yoktur ödemelerin gerçegi budur .
Öncelikle bu siteyi çoğumuz biliriz reklamı gec deyip TIKLAYIP üYE oluyoruz.
Akabinde çeşitli oyunlarla anketlerle videolarla Kdoz dediğimiz puanlari aliyoruz ve zaten site ilk girişinizde size 100 veya 200 puan veriyor 300 puanı tamamladığınızda hemen 1 euro alıyosunuz benim aldıgımın kanıtı budur kanıtta böyle olur sahte kanıtlara inanmayınız .
Bu kanıttır para nereden gelirse gelsin sen Türkiyede isen sana türkçe olarak açıklama olur yabancı yazılı kanıtlarla
alakası yoktur ödemelerin gerçegi budur .