arkadaşlar harbiden ispiyoncu ve birbirini çekemeyen bir milletiz
adsense bölümüne bakın herkes birbirini ispiyonluyor google ye
tamam hile yapılsın demiyom ama acayip bir ispiyon hastalığı var milletimizde
şimdide ispiyonculuğa yeni bir boyut kazandırdılar
malumunuz forumların bir çoğu vbulletin lisanszı kullanıyor.
neden genelde parası olmadığından kullanıyor.
ispiyonculuğun yeni boyutu olarak ta kaçak vbulletin kulananları vbulletin firması jelsofta ispiyon etmek
bir vbulletin forumlu sitem vardı baya bi üye kazanmaya ve popüler olmaya başlamıştık 2 ay sonrada vbulletin lisansı alacaktım ama gel görki yurdumun ajan casus ispiyon hastalığına yakalanmış insanları dakkasında vbulletine gammazladılar. ki eminim kendileride kaçak vbulletin kullanıyor. datacenter da sitemi kapadı ama server benim olduğu için sitenin ip adresini deyiştirip yine açtım 2 ay da böyle kullanıyordum bu ispiyoncu arkadaşlar site kapanıp tekrar acılınca allah allah acaba lisansmı aldıki tekrar açtı diye düşünmüşler sonra bi daha vbulletine ispiyon etmişler
amcalar bu sefer sitemi kapamadılar ama avukatları araçılığı ile mail yolladılar
vbulletini silmezsen mahkemye vercez dediler
bene mecburen sildim vbulletini ama şimdi ne olcak ben 2 ay sonra lisanslı vbulletin alacağım. ve ispiyonculuk nasıl olur gösteriyim tüm kaçak vbulletin kulananları ispiyon edeyimde görsün o akıllı arkadaşlar
şimdi birbirini ispiyonlamak isteyenlere yolda gösteriyim
http://www.vbulletin.com/piracy.php adresini girip vbulletin kullanan sitelerin url yi yazıp gönderiyorsunuz jelsoft gerekleri yapıyor
şimdi bazı arkadaşlar diycek onlar yaptı sen yapma
yok abi defalardır benle uğraşıyorlar ispiyon nasıl olur göstercem
adsense bölümüne bakın herkes birbirini ispiyonluyor google ye
tamam hile yapılsın demiyom ama acayip bir ispiyon hastalığı var milletimizde
şimdide ispiyonculuğa yeni bir boyut kazandırdılar
malumunuz forumların bir çoğu vbulletin lisanszı kullanıyor.
neden genelde parası olmadığından kullanıyor.
ispiyonculuğun yeni boyutu olarak ta kaçak vbulletin kulananları vbulletin firması jelsofta ispiyon etmek
bir vbulletin forumlu sitem vardı baya bi üye kazanmaya ve popüler olmaya başlamıştık 2 ay sonrada vbulletin lisansı alacaktım ama gel görki yurdumun ajan casus ispiyon hastalığına yakalanmış insanları dakkasında vbulletine gammazladılar. ki eminim kendileride kaçak vbulletin kullanıyor. datacenter da sitemi kapadı ama server benim olduğu için sitenin ip adresini deyiştirip yine açtım 2 ay da böyle kullanıyordum bu ispiyoncu arkadaşlar site kapanıp tekrar acılınca allah allah acaba lisansmı aldıki tekrar açtı diye düşünmüşler sonra bi daha vbulletine ispiyon etmişler
amcalar bu sefer sitemi kapamadılar ama avukatları araçılığı ile mail yolladılar
vbulletini silmezsen mahkemye vercez dediler
bene mecburen sildim vbulletini ama şimdi ne olcak ben 2 ay sonra lisanslı vbulletin alacağım. ve ispiyonculuk nasıl olur gösteriyim tüm kaçak vbulletin kulananları ispiyon edeyimde görsün o akıllı arkadaşlar
şimdi birbirini ispiyonlamak isteyenlere yolda gösteriyim
http://www.vbulletin.com/piracy.php adresini girip vbulletin kullanan sitelerin url yi yazıp gönderiyorsunuz jelsoft gerekleri yapıyor
şimdi bazı arkadaşlar diycek onlar yaptı sen yapma
yok abi defalardır benle uğraşıyorlar ispiyon nasıl olur göstercem