H
hostcu1
Misafir
boş konuşuyonuz yaa valla billa boş DesTRuctionS sana sonuna kadar katılıyorum TurkWeb seninde bilgisayarının baştan sona lisanslı oldugunada inanmıyorum çunku trde öyle bi kişi olduguna inanmıyorum...
DesTRuctionS' Alıntı:O kadar duyarlı bir millet isek neden Rus siteleri şikayet etmiyorsunuz neden kapatmıyor vBulletin Şirketi weya kapatamıyor ....
(Rusya , Malezya vb... )
Çekememezlik war tamam emek emek ama herkesin gücü yetmiyor almaya 160 dolar adam Host parasını zor weriyor bide 160 dolara bir parayı nasıl ayırsın TÜRKİYENİN Şartlarını düşünün dışardan pembe gözükebilir ama içine girin
Tamam Alınması lazım ama Adam birşeyler gormeden nasıl 160 dolarını yatırsın oraya bakar site guzel gidiyor buyuyor haa tamam o zaman alması lazım Bu zamanda insan Bilgisayar alınca Windows XP Lisans alamıyor bırakta Sitesini geliştirinceye kadar weya gelişinceye kadar lisanssız kullansın...
O kadar Emeğe duyarlıysan kardesim @TurkWeb O zaman Bilgisayarında olan Tum MP3 Leri silersin Tüm Lisansız Programlarını Silersin Windowsunu Lisanslı kullanırsın Lisanslı Oyun alırsın neden Türkiyede PlayStationslara Orginal Olmayan Oyunları oynatmak için Chip takımı Çok Fazla bunlarıda düşün duyarlı arkadaşım BUNLAR GERÇEK LAFLA BİTMİYOR HERŞEY....
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.