2-0 yenilen ezik oluyosa
6-0 hiç konuşmasın... (anlayana)
puff bunu yazan biriyle kesinlikle spor muhabbeti yapmam artık.
2-0 yenilen ezik oluyosa
6-0 hiç konuşmasın... (anlayana)
Neden her fener muhabbetinde kapı galatasaraya açılıyor anlamış değilim madem o kadar ezik görünüyor aşağılanıyor galatasaray, denk görmüyorsanız kendinize ben sizin yeriniz de olsam hiç kaileye bile almazdım işin açıkcası. eğer ki kafa takıyorsa insan "kıskançlık, çekemezlik" var derim söylediklerimden umarım yeni bir polemik çıkartacak arkadaş olmaz. tamamen iyi niyetimle düşündüklerimi söylüyorum..
hizmette sınır yok =)
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi fenerbahçenin değilmi ben oyle anımsıyorum bi ara satın alacak fln dediler aldımı?
orda burda kral biziz , biz herşeyiz , kralını getiririz , o'nu yaparız diyipte ilk maçta 2-0 yenilen takım ezik oluyor.
6 - 0 muhabbeti açan arkadaşla spor muhabbetine girmem diyorsun. Göstermiş olduğun resimle eğleniyor olmanda senin spor anlayışını ortaya koyuyor bence.
saçmalama konu fenerbahçe'nin şuanki durumu zamanında bizi 6-0 yenmiş olabilirsiniz ama konu ile alakası ne ?
saçmalama konu fenerbahçe'nin şuanki durumu zamanında bizi 6-0 yenmiş olabilirsiniz ama konu ile alakası ne ?