Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İstanbul Saldırı Timleri Saldırıııın

pembekedi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
hah hadi bakalım iki kişilik doldurdum. şöyle bi ay havuz yeme içme bedava falan olursa onları da bekleriz ibrahim :p

mk++

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
87
calıstıranlarda kalite benzıyor valla orda olsaydım gıderdım kacırmayın

alorak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
89
IRCForum' Alıntı:
3 dk kalan nedir? bunun bir süresi mi var bu kampanyanın :)

10 dakika kalmıştı galiba açıklanmasına ayrıca Zonguldak için olanı da bekleriz :)

I

IRCForum

Misafir
the_alorak' Alıntı:
10 dakika kalmıştı galiba açıklanmasına ayrıca Zonguldak için olanı da bekleriz :)

ok anladım.Çok kaliteli bi yer olduğu kesin.princess otel-maslakta herkesi bekleriz :D

SargeT

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
306
sporu bırakmıştım... ama artık dönmem gerekiyor.. vucut çok hamlıyor çünkü... acaba bu salonla çalışmayamı başlasam :D ama yoq yoq bağımlılık yapar buraya parayı nerden dayandıracağız.. Arkadaşın salonunda çalışırız :D paylaşım için teşekkürler ibrahim köknar...

pembekedi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
anında aradılar şu an konuşuyorum sıcağı sıcağına sayın seyirciler

CyberTurk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
Benide aradılar randuvu verdi falan beyefendi... Baya profesyonel bir yer...

F

fatihhk

Misafir
Arkadaşlar benide aradılar.
Kısmetse cumartesi 12.00 de oradayım.Geleceklerle görüşelim.Hatta iyinet havuz partisi yapalım:D
Yanlız dikkatimi çekti arayan kişi dediki biz tanıdım yapacağız yani bizi öyle saldım çayıra mevlam kayıra diye aletlerin içine salmayacaklar.
Büyük olasılık müze gibi gezdirecekler 3000 m2 yeri :D sonrada bu imkanlardan yararlanmak için xxx ytl ödemeniz yeterli diyecekler.

dreamz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
144
Jakuzinin kenarına bir laptop bir tanede soğuk triplesec :]

cakirx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
sadece gezdirecekler mekanı galiba bende ümitlenmiştim havuza falan gircez diye . Fiyatı mutlaka uçuk bir rakamdır. Adam bu kadar ısrar ettiğine göre. Onun için hiç gitmeye niyetim yok :)

downtr.org

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
bugün telefon geldi banada.Ufuk Demir adında bir yetkili aradı.1 günlük hizmetin tanıtım turumu yoksa ücretsiz tesisden faydalanamakmı diye sordum.Ufuk bey küçük bir tanıtım turu olduğunu bunun ise tesise ilk defa gelen kişilerin tesisi daha iyi kullanabilmesi için küçük bir tur olduğunu turdan sonra 1 gün boyunca havuz,sauna gibi aktivitelerden ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğini söyledi.

emirx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
102
downtr.org' Alıntı:
bugün telefon geldi banada.Ufuk Demir adında bir yetkili aradı.1 günlük hizmetin tanıtım turumu yoksa ücretsiz tesisden faydalanamakmı diye sordum.Ufuk bey küçük bir tanıtım turu olduğunu bunun ise tesise ilk defa gelen kişilerin tesisi daha iyi kullanabilmesi için küçük bir tur olduğunu turdan sonra 1 gün boyunca havuz,sauna gibi aktivitelerden ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğini söyledi.
İstanbulda olsam giderdim:D