not:bende bugün gazeteci gibi gördüm kendimi ,yawwwvv
Moderatör tarafında düzenlendi:
@iyinet bence çok dikkatli olmalısın farkettiysen link verenler gidiyor birisi gelir normal siteymiş gibi üye olur aradan 20 gün geçer sana garezi vardır bu adamın sitesiPaylasim icin tesekkurler.
Aynen katiliyorum sana arkadasım.Toplist sahipleri devamli siteleri kontrol etmelidir bence.
Ben sitemin altına şu yazıyı yazdım;
Kayıtlı olan Web Siteleri'nin içeriğinden ( SİTE İSMİ ) sorumlu değildir.
Bilmem ne kadar etkili olur..
Eger uygun gorursen bu konuda seninle goruselim...Bu konuda bir çalışmamız var, 2 veya 3 ay sonra aktif edebiliriz inşallah, PR sorgular gibi site sorgulayabileceksiniz.
Eger uygun gorursen bu konuda seninle goruselim...
ne satısı yapıyorlardı?Bu tutuklananların hepsi satış yapan elemanlar hepside iyi para kazanıyomuş + şu üniversite öğrencisi vardıya siteleri olan onun kuzenide bu baskınlarda yakalanmış ailecek yapıoylar bu şi galiba
ercümenti eski dialercilar bilir
Namı değer Kürşat Taş
dialer uzakta kaldı ama
acaba diyip
biraz yusuf yusuf olabilirler =)
http://forum.iyinet.com/reklam-sati...riyorum.html?highlight=kalpler.com#post274255
Kalpler.com forumda reklam vermiş, bu üyemiz mi kalpler.com şimdi kafam karıştı
O zaman iyice kafam karıştı, çünkü burada hem bu olayı eleştirip hemde o adamla ticaret yapan bir çok insan var hatta o insanlar buradan onlarca siteye reklam veriyorlar verdikleri sitenin adresleride yukarıdaki verdiğim linkte apacık ortada..
Hem eleştiriyorlar, hemde destekliyorlar bu nasıl birşey arapsacına döndüm :x