Hafiften sallandık geçmiş olsun arkadaşlar. Açıkcası biraz gürültü yaptı dışarı çıkmak için hazırlanıyordum durdu
küçük depremler her zaman iyidir fayın kırılmasına neden olarak içindeki gücü boşaltır. Biz ankarada bundan 1-2 ay önce haftada 200 tane 2 ila 4 şiddetleri arasında deprem yaşıyorduk. gerçi 3,5tan küçükler bulunduğumuz yerde hissedilmiyordu ama yinede merkez üssünde hissediliyordu. Dünden itibaren yine 2,8 lik ve 3,2 lik depremler başladı Ankara'da. İstanbul'da güçlü deprem olmayacak arkadaşlar. Halil Mercanlı yı duymuşsunuzdur vücudundaki titreşimlerle depremleri biliyor. Çin deki depremi yaklaşık 5-6 gün önceden haber vermişti.
www.depremibilenadam.com takip edebilirsiniz ben burayı takip ediyorum %100 her depremi bilecek diye bir şey yok tabi ancak genelini biliyor ve sms sistemi kurulmuş. Siteden hiç bir geliri yok adamın ve smsler karşılığında ücrette almıyor. Tamamen hayrına yapıyor diyebiliriz. üye olup tel nonuzu girin olabilecek 6 ve üstü depremlerde uyarı mesajı atılıyor telefonunuza. Siteyi incelerseniz daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz depremleri nasıl hissettiği hakkında ve ne zaman bunun farkına vardığı hakkında.
"Evrenin veya olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneye dayanan yöntemler ve gerçeklikten yararlanarak sonuç çıkarmaya çalışan düzenli bilgi, ilim"