İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İŞTE İDAMIN İLK GÖRÜNTÜLERİ

onurkuru

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Irak devrik lideri Saddam Hüseyin, şafaktan az saat 05.05'te önce asılarak idam edildi. Saddam idama nasıl gitti? İşte Irak Devlet Televizyonu'nun yayınladığı idamın ilk görüntüler:

Iraklı görgü tanıkları, idam sırasında eski liderin yüzünün örtülmediğini, sakin göründüğünü ve Iraklı polisler onu darağacına götürürken ve ilmiği boynuna geçirirken kısa bir dua okuduğunu belirtti. Görgü tanıkları, idamın çok hızlı olduğunu, Saddam Hüseyin'in hemen öldüğünü söyledi. Görgü tanıkları 69 yaşındaki Saddam'ın ölüme giderken “titremediğini” ifade etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
amerikanın yaptığı en büyük hatalardan birisi umarım herkesin tahmin ettiği şeyler olmaz bundan sonra. görüntüyü izlemedim hala idama karşıyım.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
amerika ve yandaşları için , geleceğin hiç iyi olmayacağı kanısındayım..nerde insan haklarına saygılı avrupa amerika....idama karşıyım.

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim görüsüm amerika bunu fazlasiyla ödüyecektir 11 eylül gibi büyük bir darbe alacaktır saddam yandaşlari bos kalmaz yada bin ladin kesinlikle abd yi can damarindan vuracaklardir.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Saddam yandaşları - eger varsa öle birileri- Masum insanlara zarar vereceklerini Ulkelerindeki kopekleri defetsinler.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saddam yandaşlıgı çok farklı bişiy olsa bile en çok üzülenlerden biriyim.. şimdi nolucak? ırak ın amerika maşalıgından çıkması için son şans olan adam artık yok amerika önündeki bütün engelleri kaldırdı peki ya şimdi..

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şerefsiz herif, savaşarak ölmedi tamamen bir utanç abidesi.

Dostum böyle düşünmemelisin.. İlk yakalandığında akrabalarının açıklamasına göre saddam kesinlikle teslim olmazmış.. Adam zaten yakalanınca öleceğini biliyor neden teslim olsun veya savaşmasın... Gizlendiği yere bayıltıcı bişey atmış olmaları lazım başka türlü yakalayamazlardı..

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Robert Fisk: ABD yarattı ve yok etti

İngiliz The İndependent gazetesinin tanınmış yazarı Robert Fisk, “Saddam’ın işlediği en büyük savaş suçu olan 1980 İran işgalini kim cesaretlendirdi? İran ve Kürtlere sıktığı kimyasal silahların bileşenlerini ona kim sattı” sorusunu sorduğu yorumunda “Amerika tarafından yaratılan ve yok edilen diktatör” başlığını kullandı.

yakaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üzüldüm...Fakat bu üzelmem Saddam'ın dikdatör biri olduğu gerçeğini peçelemez.Üzelmemin sebebi bu infazı A.B.D kuklalarının Müslüman aleme karşı "size bayram hediyesi"der gibi nisbetle yapmasıdır.
Bir de şunu merak ediyorum;düşünsenize asılacaksanız bir iki dakika sonra bir ipin ucunda sallanmak üzere ipe doğru yürümek...ipte hemencecik ölünmediğine göre o ölümle-yaşam arasındaki çizgide insan ne hissediyor acaba...His iptalinin olmayacağı illaki ölürken bile düşünecek bir şeylerimiz olacağına göre ne düşünürdük acaba..

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence eşit davranılmadı saddamı amerika yükseltti amerika idam etti aslında saddam kullanıldı ama kimse farkedemiyo nedense ayrıca haksızlığın sebebi de amerika 145 kişiyi öldürdüğü için asmış saddamı peki 35000 askerimizi öldüren apo ya neden idam cezası verdirmiyor şaşıyorum şuanda herkesten ii bi şekilde yaşıyor şu idamı kınıyorum sölediklerimde haksızsam söleyin

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
amerikanın yaptığı en büyük stratejik hata saddam'ı idam etmek oldu bence.

bu şekilde saddam'ı bir kahraman yaptılar ve saddam sempatizi ile dolup taşan insanların olmasına meğil verdiler, 1 saddam öldü ama onu öldürürken kaç saddam doğurdular haberleri yok.

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum böyle düşünmemelisin.. İlk yakalandığında akrabalarının açıklamasına göre saddam kesinlikle teslim olmazmış.. Adam zaten yakalanınca öleceğini biliyor neden teslim olsun veya savaşmasın... Gizlendiği yere bayıltıcı bişey atmış olmaları lazım başka türlü yakalayamazlardı..

cifliğinde yakalandı. 600 bin kişi ölmüş ırakta onun çiflikte ne işi var. cocukları akrabaları ölmüş o kacıyor. sözüm meclisten dışarı ne de olsa arap.başka ne beklenebilr ki

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Sizce saddamı idam edenler ondan daha mı az diktatörler yada ondan daha az mı insanın canına kıydılar bi düşünmek lazım yorum yaparken.Tabiyki Saddam çok insana zulüm etti belki hak etti bunu ama geniş düşünmek lazım..

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
idama karsıyım,üzüldüm insanlık ıcın,bu burda kapanmayacaktır,Amerıkanın çöküşü daha cok hız kazanacak...yazık

YoXa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu idamdan sonraki videoyuda izledimde helal olsun abdye beyaz kefenin içine koymuşlar.ABDden beklemedigim bir davranış.Ben direk çöp poşetine falan koyarlar diye düşünüyordum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.