konuyu şablona uygun düzenlerseniz daha iyi olur.
istiklal.net için verilmiş en düşük teklif nedir? Ya da satabileceğiniz minimum miktar ?
istiklal.net için verilmiş en düşük değer 500 ytl, neb in dediği gibi istiklal.net Beyoğlu İstiklal Caddesi için getirisi yüksek bir proje de kullanılabilir. Bu bölgede kablosuz internet olduğu için internet kullanmayan kişi, işletme yok gibi bir şey, mail+community sonrada e-ticaret uygulaması yapılabilir.
Proje hakkındaki fikirleriniz için teşekkürler. istiklal.net için düşündüğünüz minimum miktarı PM atarsanız, domaini almak isterim.
istiklal.net için verilmiş en düşük değer 500 ytl, neb in dediği gibi istiklal.net Beyoğlu İstiklal Caddesi için getirisi yüksek bir proje de kullanılabilir. Bu bölgede kablosuz internet olduğu için internet kullanmayan kişi, işletme yok gibi bir şey, mail+community sonrada e-ticaret uygulaması yapılabilir.
Uyarı için teşekkürler Byron, ve açıklama için teşekkürler sempaty.
Kısacası, domaini satabileceğiniz en düşük miktarı öğrenmek istiyorum tiva.
Hiç pazarlıksız alışveriş yapmayalım. Belki diğer isimler ile de ilgilenirim. Alışverişimiz pekişmiş olur. Garanti hesabına tiko 400 YTL göndereyim.
Beni yanlış anlama. Domainin 500 YTL etmez demiyorum. Benim şimdilik verebileceğim 400 diyorum.
400 ytl. bugün ödersiniz, 100 ytl. yide 30 Mayıs'da ödersiniz. Bugün için sıkışmamış olursunuz.
(not: YKB kullanıyorum, eft masrafı alıcıya aittir.)