İyinet 1. Geleneksel altın günü :)

1
Onaylı Üye
Üye
bende eft yaptım. ama biraz geçe kaldı. pazartesi elinde olacak.

X
Xman
Misafir
Axzel,trst ve T3chn0 pazartesi havale yada eft olarak gelecek ödemeleri :D hiç altın gönderen olmadı süper :D:D

0
Onaylı Üye
Üye
Axzel,trst ve T3chn0 pazartesi havale yada eft olarak gelecek ödemeleri :D hiç altın gönderen olmadı süper :D:D

Altın geç geliyor diye ben altın yollamadım :D ploop ' a altın 1 haftada geldi sanırım nerdeyse :D Birde ben 2 tane arka arkayamı alacam ya, bir tanesini en sonamı atsak ne yapsak :D

0
Onaylı Üye
Üye
Altın geç geliyor diye ben altın yollamadım :D ploop ' a altın 1 haftada geldi sanırım nerdeyse :D Birde ben 2 tane arka arkayamı alacam ya, bir tanesini en sonamı atsak ne yapsak :D

Kurallar çekildi çoktan iki hafta üst üste toplayacaksın :). Aktivitemiz çok güzel gidiyor. Hassasiyetiniz için tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Karşılıklı güven önemli bir husustur ve biz bunu başarmış durumdayız.

X
Xman
Misafir
Aktivitemiz çok güzel gidiyor. Hassasiyetiniz için tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Karşılıklı güven önemli bir husustur ve biz bunu başarmış durumdayız.

Evet bencede çok güzel gidiyor, benim asıl amacım para biriktirmekten çok birlikte birşeyler yapmaktı, kendi adıma mutluyum diyebilirim :)

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
bu güzel aktiviteyi başlattığı için yellowmoon a teşekkür ederiz :p

0
Onaylı Üye
Üye
yine saati geçirdim kusura bakma eft emrini şimdi verdim.Afiş olmayalım burda :)

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
sıra bende bu hafta bakalım altın ne olacak :)

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
arkadaşlar heerkese hesap bilgilerini pm attım gelemeyen olursa lütfen söylesin. Bu arada Altın göndermek isteyen arkadaşlar var ise pm atsınlar adresimi geçeyim hemen.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben altın göndereyim dicemde, çok geç geliyor ondan EFT yapayım.. Ama altın isterim diyorsan, hemen şimdiden siparişini vereyimde haftaya elinde olsun :D

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
YOK HOCAM MÜMKÜNSE HERKES eft HAVALE YAPSIN.. Altın istemiyorum ama zorda kalan arkadaşlar altın göndersin madem.

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
birde şunu sormak istiyorum altın istemiyorum fakat göndermek isteyen arkadaşlar göndersin de

altın kaç günde geliyor ?
hangi kargoyla geliyor ?
kargo ücreti alıcıya mı ait ?

1
Onaylı Üye
Üye
birde şunu sormak istiyorum altın istemiyorum fakat göndermek isteyen arkadaşlar göndersin de

altın kaç günde geliyor ?
hangi kargoyla geliyor ?
kargo ücreti alıcıya mı ait ?

ben gönderiyorum altını. normalde bugün verilen siparişler cuma veya cumartesi eline geçmiş oluyor. yurtiçi kargoyla geliyor. kargo ücreti bana ait.

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
o zaman altın siparişi verenler bugün versin :) teşekkürler tr.st ama havale eft tercihimdir.

X
Xman
Misafir
An itibariyle 50.68 ytl görünüyor, 51 olarak gönderiyorum, öğleden sonra eft ye giremiyebilirim ;)

Geri