bunlardan ibaret mi olmalı.Webmaster, Ticaret, Teknoloji, Web Sitesi, Domain, Alan Adı, Programlama, Vbulletin, Wordpress, Backlink, Seo, Facebook, Twitter, Yarışma, Script, Paypal, Php, Hosting.
Bu arada ben tekrar bir soru yöneltmek istiyorum, makalenin türünü biz belirtebiliyormuyuz? Aşk veya başka bir tür de olabilir mi?
Yoksa konu başlıkları bunlardan ibaret mi olmalı.
Anladım yani konusunu AŞK olarak seçtiysem içinde mutlaka aşk ile ilgili anahtar kelimeler olacak. Yani konusuyla içeriği bir olmalı. Anlamış bulunuyorum. 2 gün içerisinde makalemin olduğu linki size mail olarak yönlendireceğim. Bilgiler için teşekkürler.
foruma olan aşkını yazarsın
Anladım yani konusunu AŞK olarak seçtiysem içinde mutlaka aşk ile ilgili anahtar kelimeler olacak. Yani konusuyla içeriği bir olmalı. Anlamış bulunuyorum. 2 gün içerisinde makalemin olduğu linki size mail olarak yönlendireceğim. Bilgiler için teşekkürler.
Sanırım yanlış anlaşıldım
Konu ne olursa olsun, içerisinde ilk sayfada verilen anahtar kelimelerden en az bir tanesi geçmeli ve link verilmeli
Yani konu serbest, anahtar kelimeler sabit (konuda belirtilenler)
kelimelerden biri link olarak geçecek. Şimdi anladım işte. Geç oldu ama düzenleyip yönlendireceğim tarafınıza tekrar.Webmaster, Ticaret, Teknoloji, Web Sitesi, Domain, Alan Adı, Programlama, Vbulletin, Wordpress, Backlink, Seo, Facebook, Twitter, Yarışma, Script, Paypal, Php, Hosting.
leventerdogan rumuzlu üyeden alıntı
Peki yazının herhangi belirtilen bir kelime hakkında makale olması şartmı?
Ben belirtilen tüm kelimeleri tek bir yazı içinde kullansam, yazının konusu firmanıza veya şahsınıza ait web sitesi tasarımı olsa olurmu acaba
Tabiiki olur. Fakat önemli olan, konuda da belirttiğim gibi, yazdığının yazının bir bütünlüğü ve anlamı olması. Okuyanı sıkmaması ve azda olsa bilgi vermesi önemli. Amacımız ortaya faydalı birşeylerin çıkmasını sağlamak zaten.