Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
umarım sponsor bulabilirsin, bir de yarışma duyurusunu yaparken iyinet'in el değiştirdiğini hatırlatmak lazım. Çünkü daha önceki yarışma denemesi başarısız olmuştu ve bu kötü bir imaj olarak akıllarda kalmış olabilir.
Bu yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bana sorarsanız süre çok uzun yani 6 ay. 3 ay olsaydı daha iyi olurdu. Gerçi bu ödüller 6 ayın hakkını verecek gibi Hayırlı olmasını diliyorum Kesinlikle katılacağım.
Teselli ödülleri ile beraber toplam ödenecek tutar 11.000 TL'ye denk geliyor. Ödüller oldukça iyi, güzel bir yarışma olacağa benziyor. Şimdiden katılacaklara başarılar
Bu yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bana sorarsanız süre çok uzun yani 6 ay. 3 ay olsaydı daha iyi olurdu. Gerçi bu ödüller 6 ayın hakkını verecek gibi Hayırlı olmasını diliyorum Kesinlikle katılacağım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.