İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Adminlerine

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu gün forumdan 2-3 arkadaşa PM atmıştım fakat msnlerini açtıklarında PM gelmediğini söylediler ve hatta bir arkadaşta bana PM atmış o PM de gelmedi. Acaba bende mi bir sorun var? yoksa forumda mi? Bu tür sorunla karşılaşan başka arkdaşlar var mı?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu gün forumdan 2-3 arkadaşa PM atmıştım fakat msnlerini açtıklarında PM gelmediğini söylediler ve hatta bir arkadaşta bana PM atmış o PM de gelmedi. Acaba bende mi bir sorun var? yoksa forumda mi? Bu tür sorunla karşılaşan başka arkdaşlar var mı?

Yukarıda msnlerini açtıklarında yazmışsın sanırım yanlış yazdın çünkü msnle forumun bir bağlantısı yok.Diğer pmlerde bende en azından bir sorun yok.

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yukarıda msnlerini açtıklarında yazmışsın sanırım yanlış yazdın çünkü msnle forumun bir bağlantısı yok.Diğer pmlerde bende en azından bir sorun yok.

PM attığım zaman mesajın kendisine ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenebilirim? İyinet.forum'da normal gitmiş olarak gözüküyor. Msnlerini açtıklarında derken msn e girdiklerinde sordum "PM atmıştım aldınız mı?" arkadaşlar hayır almadık dediler. Bir arkadaşta bana PM atığını söyledi msn den onun ki de bana gelmediği için bu konuyu açtım...

L

LifeNIC~

Misafir
bende iyinet admin'e 2 PM göndermiştim yanıt alamadım. Sanırım problem sitede ?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
smpx kendi pm kutunuzun ve alıcıların pm kutularının dolu olmadığına emin olun.Doluysa p.m. iletilmez.Şu anda herhangi bir sorun yok.Yaklaşık 20 p.m. aldım ve cevapladım.

Arkadaşlar konuyu saptırmayalım lütfen.

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
smpx kendi pm kutunuzun ve alıcıların pm kutularının dolu olmadığına emin olun.Doluysa p.m. iletilmez.Şu anda herhangi bir sorun yok.Yaklaşık 20 p.m. aldım ve cevapladım.

Arkadaşlar konuyu saptırmayalım lütfen.

Hayır PM kutum boştu. Bildiğim kadarıyla gönderdiğimiz kişinin PM kutusu dolmuş ise mesaj gitmeyip bir hata mesajı veriyor. Bende normal PM gitmiş gibi gözüküyor. Ama gitmemiş. Sanırım ya sitede o an bir problem oluştu yada başka bir şey var tam bilmiyorum.

Sadece adminlerin haberlerinin olması ve benden başka sorun yaşayanların olup olmadığını öğrenmek amaçlı konuyu açmıştım... Adminlerden daha cevap gelmemiş gördüğüm kadarıyla...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hayır PM kutum boştu. Bildiğim kadarıyla gönderdiğimiz kişinin PM kutusu dolmuş ise mesaj gitmeyip bir hata mesajı veriyor. Bende normal PM gitmiş gibi gözüküyor. Ama gitmemiş. Sanırım ya sitede o an bir problem oluştu yada başka bir şey var tam bilmiyorum.

Sadece adminlerin haberlerinin olması ve benden başka sorun yaşayanların olup olmadığını öğrenmek amaçlı konuyu açmıştım... Adminlerden daha cevap gelmemiş gördüğüm kadarıyla...

konuyu saptırmayalım mesajım sana değildi.Yanlış anlama lütfen.Duyarlı olman çok güzel.Forumda tek admin iyinet.Diğerleri modaratördür.Bende bir modaratörüm bu konuda şikayet gelmedi.Senden önce ve mesajını görür görmezde denedim sorunsuz ulaşıldı.ama serverde yada sql deki bir nedenle kısa süreli olmuş olabilir.

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@beceriksiz_acemi
Yok hayır ben "konuyu saptırmayalım" kısmını üstüme almadım zaten. Kusura bakma moderator yada admin diye açmam lazımdı konuyu ama genel anlamda admin yazmıştım. İlgilendiğin için ben teşekür ederim... Senin dediğin gibi bir sorun olmuştur büyük ihtimale oda bana denk geldi :)

Kolay gelsin

İyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.