Bu gün forumdan 2-3 arkadaşa PM atmıştım fakat msnlerini açtıklarında PM gelmediğini söylediler ve hatta bir arkadaşta bana PM atmış o PM de gelmedi. Acaba bende mi bir sorun var? yoksa forumda mi? Bu tür sorunla karşılaşan başka arkdaşlar var mı?
Bu gün forumdan 2-3 arkadaşa PM atmıştım fakat msnlerini açtıklarında PM gelmediğini söylediler ve hatta bir arkadaşta bana PM atmış o PM de gelmedi. Acaba bende mi bir sorun var? yoksa forumda mi? Bu tür sorunla karşılaşan başka arkdaşlar var mı?
Yukarıda msnlerini açtıklarında yazmışsın sanırım yanlış yazdın çünkü msnle forumun bir bağlantısı yok.Diğer pmlerde bende en azından bir sorun yok.
bende iyinet admin'e 2 PM göndermiştim yanıt alamadım. Sanırım problem sitede ?
Bende bi PM atmıştım zamanında halen cevap bekliyorum
benimki 1 hafta oldu sizinki ne zamandır kardeş?
2006-09-08, 21:02 ' de göndermişim.
Ama ben umutluyum halen, cevap gelecek
smpx kendi pm kutunuzun ve alıcıların pm kutularının dolu olmadığına emin olun.Doluysa p.m. iletilmez.Şu anda herhangi bir sorun yok.Yaklaşık 20 p.m. aldım ve cevapladım.
Arkadaşlar konuyu saptırmayalım lütfen.
Hayır PM kutum boştu. Bildiğim kadarıyla gönderdiğimiz kişinin PM kutusu dolmuş ise mesaj gitmeyip bir hata mesajı veriyor. Bende normal PM gitmiş gibi gözüküyor. Ama gitmemiş. Sanırım ya sitede o an bir problem oluştu yada başka bir şey var tam bilmiyorum.
Sadece adminlerin haberlerinin olması ve benden başka sorun yaşayanların olup olmadığını öğrenmek amaçlı konuyu açmıştım... Adminlerden daha cevap gelmemiş gördüğüm kadarıyla...