Yarışmaya güzel siteler katılmış ama emeğinin hakkını vererek kodlamasını kendisi yapan benden başka bir kişi daha var. Geri kalan tüm siteler hep hazır script üzerine kurulmuş
Emek derken ? Sadece kod yazmak mı emek ? Herkes kod yazmak zorunda mı ? Herkes siz mi ? Çok uyuz olduğum bir durum kardeşim kendin yazdıysan tamam kendine başkasından sana ne !
Yarışmaya güzel siteler katılmış ama emeğinin hakkını vererek kodlamasını kendisi yapan benden başka bir kişi daha var. Geri kalan tüm siteler hep hazır script üzerine kurulmuş
Canım kardeşim ben sadece sitemimi belirttim o kadar, tartışma ortamı yaratmaya hiç gerek yok ki. Fakat ülkemizde her alanda hazırcılık olduğu gibi web ortamında da hazırcılık çok ön planda, elin adamının yaptığı bir script ile onlarca site açan var. Adam kalkıp bugün dese ki "yok arkadaş benim scriptimi kimse kullanamaz?" ne yapacaksınız?
Bu jüri üyelerini niye kimse bize söylemedi ? Çok merak ettim doğrusu D Yada söylendi mi ?
Tarafsızlık açısından, jüri iyinet yönetim kurulu üyelerinden oluşmaktadır.
ummadığınız siteler birinci olabilir
heycan var mı heycan?
var sayılır ama kaybedeceğimi biliyorum
Yarışma eifin yokluğundan etkilenmeyecek herhalde 4 aralığı bekliyoruz.
Yarışmanın eif ile bir alakası yok.Sadece konuyu o açtı.Yarışma iyinet garantisi altındadır.Ödüller hazır,birinciyi bekliyorç