W
w4nted
Misafir
Merhaba Arkadaşlar.
Bu bölümde bundan sonra seo ile ilgili sitenin kurulum aşamasından büyütmeye kadar adım adım aklınıza takılan herşeyle ilgili konular açmaya başlıyorum.
Bu bölüm altından açtığım konuların tamamını link halinde sizlere verecem.
Derslerimizi takip ettikten sonra SEO ile alakalı eksiğiniz kalmayacağını düşünüyorum.Dersler aşağıdaki gibi ilerleyecek aklıma geldikçe buraları güncellemeyi düşünüyorum.
1- Alan adı seçimi hakkında tüm merak edilenler
2-Tema seçimi ve sistem seçimi
3-Hosting seçimi
4-Kategori ve konuların seçilmesi
5- Site açılırken dikkat edilmesi gerekenler
6- Başlık ve meta açıklamaların önemi
7-İçeriklerin önemi
8 - Etiketlerin kullanımı hakkında aklınıza takılan tüm soruların cevabı (Daha önceden sitemde anlattığımdan paylaştım)
Daha sonradan burası yine güncellenecektir. Sizde aklınıza gelen konuları konu altından yazarsanız anlatılacaklar listeme ekleme yapabilirim
Bu bölümde bundan sonra seo ile ilgili sitenin kurulum aşamasından büyütmeye kadar adım adım aklınıza takılan herşeyle ilgili konular açmaya başlıyorum.
Bu bölüm altından açtığım konuların tamamını link halinde sizlere verecem.
Derslerimizi takip ettikten sonra SEO ile alakalı eksiğiniz kalmayacağını düşünüyorum.Dersler aşağıdaki gibi ilerleyecek aklıma geldikçe buraları güncellemeyi düşünüyorum.
1- Alan adı seçimi hakkında tüm merak edilenler
2-Tema seçimi ve sistem seçimi
3-Hosting seçimi
4-Kategori ve konuların seçilmesi
5- Site açılırken dikkat edilmesi gerekenler
6- Başlık ve meta açıklamaların önemi
7-İçeriklerin önemi
8 - Etiketlerin kullanımı hakkında aklınıza takılan tüm soruların cevabı (Daha önceden sitemde anlattığımdan paylaştım)
Daha sonradan burası yine güncellenecektir. Sizde aklınıza gelen konuları konu altından yazarsanız anlatılacaklar listeme ekleme yapabilirim
Moderatör tarafında düzenlendi: