Aslında ben yarışmanın çirkef geçeceğini düşündüğüm için önce wordpress hostunda 2 gün sonrada mecbur blogspotta açtım. yarışmalara katılmasamda çirkefliği görüyordum. Henüz yarışma bitmedi ne olur bilemeyiz. Siteyi, Wordpres scripti üzerine açsaydım bu kadar kasmaya gerek olmazdı. Sizinde kasmanıza gerek olmazdı. Bilinmez ama İlk iki sırayı alır giderdik. Hani kimsenin aklına karpuz kabuğu getirmiş olmayayım ama ben şunun olacağını düşünüyordum. uggur ve Reisin siesi son günler açılmaz olacak ve yerlerini kaybedecek. eskisiben ilk 3e gelecek ve yarışma bitecek. eskisiben sitesi yinede ani sıçrama yapabilir. Bloggerda yapacak pek birşey yok. İlk yazan olmak ve backlink kasmak dışında seosal etkiniz olmuyor. Dediğiniz gibi şu andan sonraki backlinkler etkisiz olacaktır. Son zamanlarda eklenen backlinklerin etkisini ileride göreceğiz.aynen misafir kardeşim biz de aynı durumdayız. sallıyoruz bakalım bu saatten sonra backlinklerin işe yaramayacağını düşünüyorum...
ben sadece titleyi değiştirme kararsızlığındayım. Farkım gitti herkesle aynı başlıktayım.