sen de artık manowark'a verirsin hakkını
sen de artık manowark'a verirsin hakkını
Bu çok iyiydi
Herkese uğraşları için teşekkür ederim. Forum saatine göre 23:59'da sona erecek yarışma ve ben 1 dakika öncesinden videolu bir şekilde sonuçları görüntülemeye başlayacağım. 2 farklı laptop ve ip ile görüntü alınacak 2sinde de aynı ise sonuçları net bir şekilde açıklayacağım. Yarışmacılar da görüntüleme konusunda yardımcı olursa cookie'den dolayı sorunlar yaşamayız. Her yarışmacının ekran görüntüsü almasını istiyorum. Olası bir aksaklıkta veya farklılıkta herkesin görüntüleri karşılaştırılacaktır.
Yarışma sonunda 2 kişinin ceza almasına karar verdik. Bu karar sıralama düşürme olacaktır. Normalde direk elenmesi gereken kişilerin verdikleri emekleri bir anda ezip geçmek istemedim. Dikkatsizlik sonucu kural ihlali yapmış olabilirler ama dikkat etmeleri gerekirdi.
Yarışmadan sonra ilk 3'e giren arkadaşlar bana telefon numaralarını iletsinler onlarla görüşme yapacağım ve iş teklif edeceğim.
indeksler bir siliniyor bi geri geliyor sabahtan beri
Bir daha olursa ben de girmeyi düşünüyorum. tabi sondan 1.lere de bir ödül verilmesi söz konusu olursa.
Bir daha olursa ben de girmeyi düşünüyorum. tabi sondan 1.lere de bir ödül verilmesi söz konusu olursa.
evet bizim sıralamada bir dengesiz oldu. bakalım gece neler olacak... ruh sağlığımdan endişe etmeye başladım acaba ben mi farklı görüyorum diye...
biz de ilk defa girdik ve hiç bir şey bilmiyorduk. yarışma sürecinde öğrendik şimdi de 4. yüz umarım 2. liğe çıkarız
sen gönüllerin birincisisin sana ödül vermeyen yönetime kazan kaldırırız.
valla ben kolamı cipsimi aldım, oturdum bekliyorum
Bolubeyi dediğin gibi benimde ilk ve aynen çok şey öğrendim.Şuan seninle kapışıyoz bir sen bir ben 3. lükteyiz.
Bu arada 3. olursam herkese benden çay
yaw ilk sayfadaki sitelerde banner ve linkler yok mu ben mi göremiyorum?
Bolubeyi dediğin gibi benimde ilk ve aynen çok şey öğrendim.Şuan seninle kapışıyoz bir sen bir ben 3. lükteyiz.
Bu arada 3. olursam herkese benden çay
Kalkalı 3 ay oldu.