hayat bildiğin gibi
uyku, iş, ev, iyinet diğer siteler...
böyle gidiyor. geleceğime hiç yatırım yapmıyorum. eşşek kadar oldum hala bilgisayara kit bir şekilde yaşıyorum. zaman zaman düşünüyorum elimi eteğimi çeksemmi diye ama sonra vazgeçiyorum. bu kadar arkadaşı nasıl bırakırım diyorum.
hadi bıraktım diyelim ne yapıcam? televizyon izlemeyi hiç sevmem, o kadar gittim paralar bayıldım plazma aldım ama açasım gelmiyor. internetten herşeyi yapabiliyorum. Devir teknoloji internet devriyken elimi eteğimi çekmem bi garip kaçar.
sıradan yaşam belirtilerimle gidip hergün gazete mi okuyayım? kitap aldım bi tane Yılmaz Özdil'in isim şehir bitki. laptopun yanında duruyor. Arada onu açıp okuyorum vay be diyorum memleket ne haldeymiş. ne yapsamda memleketi kurtarsam diye düşünürken alarm çalıyor. halbu ki 2 dakika önce yatmıştım.
zaman zaten çok çabuk geçiyor. yaşta kemale erdi kocaman adam olduk ama hala ne evlenebilmiş ne de çoluk çocuğa karışabilmişimdir. aslında istemiyorum evlilik. mideme garip adını koyamadığım ağrılar saplanıyor. bir ömür nasıl böyle geçer diyorum. sonra teyzemi görüyorum diyor ne zaman kız bulucan? hehe deyip geçiştiriyorum ama eninde sonunda evleneceğimi bundan kaçışın olmayacağını biliyorum.
kuzenim yazmış pardon.