İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Komple Ban Yedi!!!

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hahahaha

wasGer' Alıntı:
Diyelim iyinet.com'daki listelenen sitelerde banlanır, bu durumda iyinete yasal olarak şikayette bulunabilir mi? Örnek bir olay varmıdır?
Bu boyutları hiç düşünen olmadı galiba :p

bence saçmaladın yaa neyini yasal işletm başlatıyorsun :p iyinet.comdan isters siteni tutu ister tutma veya sitenin ban yemesini bir konuda tutamasszın alala..

yok en iyisi sen ban yersen imza kampanyası yap iyineti mahkemeye ver :p:pPPPP sebeb olarak googleden.com ban yemem sebeb oldu de :pPP::pP

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
iyinet zorla gelip bana üye mi olun dedi ki :p
üyeler kendi rizasi ile üye oldu.
Yasal olayı tam olarak bilmediğimi için sordum :rolleyes: ciddi boyutlara gidebilir eğer banlansalardı, sayet türkler diğer milletler gibi avukatlarına düşkn diil.

Örnek:
Sigorta yaptığın şirket dolandırırsa taleplerini yasal olarak alabiliyorsun (Hiç olmazsa mahkemeye veriyorsun, iyi avukatın olursa sökersin) onlarda demedi gel sigorta yap :)

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya sayın iyinet admini güzel istatislik veren ve bir çok özelligi olan bir toplist yapsan .sitelere verdigin sayaçlarla milletin metaları kullanmadan adil bir toplist yapsan ne var.eminim sen bunu yaparsın iyi bir prgoramcısın.webservis de fazla iyi degil hyerkese iyi hit yollayan bir toplist olsan.bence çok güzel oldu banlandıgı iyinetin bu bir başlangıcı olmalı artık kaliteye ve adalete hizmet verelim.çok iyi bir toplist yapmanı senden diliyorum ....

innDirmp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google.com
ara >> iyinet

www.iyinet.com/
Benzer sayfalar

buda yeterli iyinet'e
uyaranlar uyarmıstı.
supdomainden basımızı kasıyamıyoduk.
pr+ 6 yetmedi sanırım. 7 olsa daha iyi diye ugrastı .
yetinemedik elimizdeki ile.?
fazlasını aramamıza gerek yok bence.
gecmişolsun iyinetadmin

S

SILAM

Misafir
Hep bir ayakkabim olsun isterdim..ama birgun ayagi olmayan bir cocuk gordum..suanki halime cok sukur ettim..bugunde bu basligi okudugumda bu sozler aklima geldi..iyinet admini hit geldikce dahada gelsin dedi.. pr yukseldikce dahada yukselsin istedi.iyinete cok dedik,cok soylendik,cok kizdik..herkez iyinete ozendi o yapti ben niye yapmayayim dedi..gunde 1000 sayfa yaptim dahada yapicam diyenler sizde hazir olun sonunuza..

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok komiksin sılam:) kendi sitemin ismini yazıyordum bir bakıyordum oyun.iyinet.com/oyun gibi çıkıyordu benim hakkımı yemiyormuydu iyinet acaba ?

S

SILAM

Misafir
ya ben de linkimi sayacini kaldirdim indeximden ama daha 100 lerce icerik sayfalarda da var sayac.onlari kaldirmam cok zaman alabilir..nasil olacak? indexde almakla olay cozumlenmezmi acaba?

S

SempatiX

Misafir
SILAM' Alıntı:
ya ben de linkimi sayacini kaldirdim indeximden ama daha 100 lerce icerik sayfalarda da var sayac.onlari kaldirmam cok zaman alabilir..nasil olacak? indexde almakla olay cozumlenmezmi acaba?

footer.php/html/asp olayini bu yüzden seviyorum :D

S

SempatiX

Misafir
Hazir degil... sayfan php yada asp ise footer.bilmemne (asp/html/php) diye bir sayfa daha olusturursun vede her sayfada onu include edersin... Bir sey oldumu footer'1 aç degister... Hepsinde degismis olur... Aynisi gibi header da yaparsin header da üst olur... Nuke ve cogu scriptlerde adlari böyle diye böyle yazdim... Sen onu ust/alt.php felanda yaparsin :D

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende kaldırdım kodları iyinet ten. valla ceza almaya niyetim yok. Google amcamda 4 yapmış pr leri zaten :) iyinet in gelecek pr si 0. zararın neresinden dönsen kar.

nedo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanmıyorum üye sayfalarla alakalı bir durum olsun, sonuç olarak iyinet "sayaç" servisi veren bir site. Sayaç servisi almak için üye olunuyor. Ayrıca 10 binlerce siteyi google mağdur duruma düşüremez böyle bir sebepden dolayı...

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dostum,
Adamlar kural koymuş, ban cezası alan siteye link veren siteler ceza alır.
Bu kural iyinet için konulmadı.iyinete link veren sitelerde bu kuraldan nasibini alacak.Alınacak cezanın türü siteden siteye göre degişir elbette.Örneğin dmoz.org iyinete link verdi diye ceza almaz dmoz pr9 ama pr0 pr1 pr2 pr3 pr4 bir sitenin almayacağını kimse garanti edemez.Cezalar tabii ki ban şeklinde olmaz örneğin,
örümcek daha az gelmiş,
gelmiş ama indexleme yapmamış, indexlenen sayfaları silinmeye başlamış, arama sonuçlarında alt sıralara çekilmiş türünde cezalar almışlar, ceza alan siteye link veren dünyadaki diger siteler bundan önce.
dünyada 2.5milyar web sitesi var. bunlardan 1000 tanesine ceza verse google çok şey mi kaybeder ki ? aksine, kazanır, kurunun yanında belki yaşta yanar...
Google en iyidir, en iyi olmak içinde herşeyi yapar.

kaldı ki iyinet.com ve iyi.net şu an pr degeri sıfır olmuş :(

yeni pagerank degerinize sizde aşağıdan bakabilirsiniz.
http://www.searchengineengine.com/

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
Adamlar kural koymuş, ban cezası alan siteye link veren siteler ceza alır.
iyinet esas banı wm lerden iyiyecek. senin bu tip yazılarını görüp iyinet bannerini sitelerinden kaldıran kaldırana....
bilgilendirme yazıların wm ler için iyi ama iyinet için kötü olacak.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben tarafsızım.iyinetin kötülüğünü istemem.Bana bir zararı yoktu hiç bir zaman.
Gerçekleri, saklamak taraftarı degilim sadece.Herkez ceza alacak diye birşey zaten söz konusu degil.Sadece bir ihtimaldir.
Bu ihtimalide hatırlatmak istedim sadece.ince eleyip sık dokuyan webmasterlar için yazdım.
Biz Türküz bize birşey olmaz diyen çok kişi var ve bu olay bir kaç hafta sonra unutulacak herkez tekrar üye olacak. :D

iyinetin bannerını kaldıranlar diger link siteleri yada toplistlere kayacak ama onlardada aradıklarını bulamayıp tekrar iyinete dönecekler.
Olaylar unutulacak.

vaynet.com pr5
sayfa.com pr6
tr100.com pr6
besturk.net pr6
interturknet.com pr5
bedava100.com pr4
iyinet.com pr0
webservis.gen.tr pr5
realist.gen.tr pr5
zirve100.com pr5

ben zaten iyinete pr6 diye üye degildim sadece rakip sitelerim ile kendi sitemi kıyaslamak için üyeydim.baktım rakiplerim çıkmış benimde durmak için bir sebebim kalmadı :eek:

nedo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Örneğin dmoz.org iyinete link verdi diye ceza almaz
Öyle şey olurmu yoktur ? Eğer dmoz editörü siteyi incelerken bakıp görmüyorsa sitenin fake olarak visitor topladığını, benimde görmemem normaldir.

Ayrıca bana kimse bu nedenle ceza veremez çünkü ben link vereceğim sitelerin backlinklerini kontrol etmek durumunda değilim. Bu konuda istersen google'a detaylı bir mail atıp cevap alalım.

Siteye giriyorsun toplist e üye oluyorsun, tamam. Nerden bileyim adamın ne yaptığını başka? Kaç senedir çalışan tracker sonuç olarak. Biraz duyguları bi kenara bırakıp mantıklı düşünelim lütfen.

Google çıkıp 50 bin siteye listelemede negatif bir uygulamamı getirecek? Eğer google bugün google oldu ise, fikir ve ürettiği çözümlerle oldu...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
ben inanmıyorum ve kaldırmıyorum iyineti sitemden. bence iyinet desteklenmeli.

inadına iyinet sitelerde durmalı bence.

nedo nun söyledikleri çok doğrudur.
panik yapmaya gerek yoktur. en başta adminler ve moderatörler konuyu daha iyi araştırıp, googleye mail yazarak gelen sonuca göre buradaki kişileri aydınlatmalıdır.

E

erotikbul

Misafir
beyler iyinet'e zaten bir şey olmayacak. Şu an trafiği ve domainin google a göre değeri büyük kayıplar yaşamış olabilir ama bunu kurtarmak yine iyinetin elinde.

En kötü iyinet, sadece basit bir hit yollayana göre sıralama toplisti olur. Sırf kendi sahip olduğu tekille, bir çok webmasterin ilgisini çeker yaptığı sistem, gene 30/40 bin tekile ulaşır. Hatta, iyinet de yükselmek isteyenlerin vereceği linkler ile pr 6 yı bir sonraki güncellemede, olmadı sonrakinde yakalar. (bu süre içinde banın kalkacağını düşünüyoruz.) Ve eskisinden daha iyi olur. Bakın bu en kötü ihtimal bence bu. Neyse bekleyip göreceğiz, umarım önerileri değerlendirir iyi net.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.