İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Komple Ban Yedi!!!

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben kafamdan uydurmuyorum yada sizin gibi fikir yürütmüyorum.
Dünyada bir sürü seo forumu var.
Gidip oradaki yazıları az biraz takip edin görün.Link verenler ne olmuş vermeyenler ne olur.İşin üstadları ne tavsiye ediyor.her şey var...
adamların bir bildigi var ki pr7 pr8 siteleri var oturmuş makale yazmışlar.
Ben okuduklarımı sizinle paylaştım.Eger ceza kesilecekse herkezin pr degerine göre kesilcek dedim.pr0 site ile pr5 site aynı ölçüde zarar almaz dedim
Herkez istedigini yapsın,
beni ilgilendirmez....

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
yoktur googleden herhangi bir açıklama geldimi?
yani bi mail yazdınız mı?
sitemizdeki sayacı kullananlar ne olacak ne yapmaları gerekir gibi bir mail. Belki korkulacak hiçbirşey yok.
ben bunu anlatmaya çalışıyorum...

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
'yoktur' arkadaşımız demiştir: Kaliteli Site Listelere kayıt olmaz.
Profesyonel webmasterler bunu bilir zaten... Ve elbette Googlede biliyor.
Ve iyinetteki sitelere ceza verse googlenin kalitesini korumuş olur. bunuda 'yoktur' arkadaşımız dedi. Zaten bu konu beni ilgilendirmiyor hiç bir sitem iyinete üye diil :p

Ama iyinetten imajı bandan sonra daha çok zedelenmiştir, bundan sonra kaliteli webmasterler forumlara üye olurlar mı bir muamma. :rolleyes:

E

erotikbul

Misafir
muhalefet, muhalefet, muhalefet.. ??..

Kendi sitelerinize olsa, yaygarayı koparırdınız.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dha oncedende ban yemış bir site için lınk vermıştım ben adam ban yemıştı ama lınkı 2 ay durdu bende hiç bişide olmadı daha sornaki ay eleman nın cezası bıttı ve devam ettı bıze bir şey olacağını hiç sanmıyorum varsın olsun bu dakıakdan sonra nedne çekeyım sıtemı ıyı.net den, zaten gerekı yapmıştır google bişi yapıcaksada elindekı loglara gore yapacakdır zaten, + bence kotu oldu ban yemesı bana çok guzel yolluyordu son 2 aydır belkı googledekı benım zıyaretçi oraya gidiyordu ama buraya gelen yine bana gelıyordu :) neyse bitti gitti muhabbete gerek yok daha :)

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar.. simdi iyinet.com bir toplist sistemi ve sitelerin listelendigini google biliyordur o kadar düşüncesiz değillerdir.. Ama ahmet suc işledi diye mehmetide suç ortaği yapmak bence mantıksızlıkdan baska birsey olmaz..

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
123mp3' Alıntı:
iyinet ban yedi hitler %50 arttı!

iyinette 40-45% oranla daha az hit alıyor :p birine yarar diğerilerine yaramaz. iyinet 'acemice' davrandı umarım yeterince gelir elde etmişlerdir ki o zaman bu ban fazla yara açmaz. nede olsa iyinet tanılıyor, google'den gelenler kalıcı ziyaretçiler diildi.

E

erotikbul

Misafir
iyinet için hit sorun olmaz, admin de bunu biliyor. En kötü yöntem şudur diye bile yazdım. O biliyor... :D

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cehennem.com mesela ban yiyip çok uzun süredir affedilmeyen ve bilinen bir site

S

Senbul

Misafir
123mp3' Alıntı:
iyinet ban yedi hitler %50 arttı!
BU konuda cok haklısın iyinet ceza aldıktan sonra hitlerde baya bir artıs goruldu.Demekki iyinetin yaptıgı bu haksızlıga google bir ceza vererek dur dedi.
Tesekkurler Google....

T

türkelit

Misafir
arkadaslar son günlerde forumda iyinet`in banlanma veya cezalandirilma konusundaki yazilan yazilar coyunluyun iyinetin bu durumuna seviniyormus izlenimi birakti bende..
yaniliyormuyum acaba??
-
Klavye yine kafayi yedi,bu nedenle türkce karekter yazamiyorum..kusura bakmayin

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlığı tekrar yukarı taşımış oldum ama yeni bir başlık açmayım dedim. Normal bir subdomain yapmak bu olayın içerisine girmez ama yine de kafamı kurcaladı. Eğer iyi bilen bi arkadaş varsa cevaplasın sevinirim. Bu olay acaba illegal bir subdomain kullanımı mı?

forum.site.com
ekart.site.com
toplist.site.com
oyun.site.com
video.site.com
mp3.site.com

gibi yaklaşık 6-7 tane subdomain oluşturdum. Normalda bunlar zaten kullandığım alanlar. Demek istediğim

site.com/forum
site.com/oyun
site.com/mp3

şeklinde kullanıyorum. Fakat Subdomain de oluşturdum Google daha rahat indexlesin düşüncesiyle. Ama hiç biri dfe görüldüğü üzere hayal ürünü atmasyon bir subdomain değil.

Bunun için

forum.site.com 'a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/forum 'a
video.site.com ' a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/video 'a
mp3.site.com ' a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/mp3 'e yönlendirdim.

Yani her iki durumda da o bölüme ulaşılacak şekilde yaptım, tabi google 'nin de indexlemesi için de ayrıca bu bölümlere mp3.site.com , oyun.site.com diye de linkler verdim. Bu durum acaba aykırı bir durum mu? Lütfen sadece beni yanıltmayacak, bunu bilen arkadaşlar yanıtlasın.

Teşekkürler şimdiden.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Seal' Alıntı:
Başlığı tekrar yukarı taşımış oldum ama yeni bir başlık açmayım dedim. Normal bir subdomain yapmak bu olayın içerisine girmez ama yine de kafamı kurcaladı. Eğer iyi bilen bi arkadaş varsa cevaplasın sevinirim. Bu olay acaba illegal bir subdomain kullanımı mı?

forum.site.com
ekart.site.com
toplist.site.com
oyun.site.com
video.site.com
mp3.site.com

gibi yaklaşık 6-7 tane subdomain oluşturdum. Normalda bunlar zaten kullandığım alanlar. Demek istediğim

site.com/forum
site.com/oyun
site.com/mp3

şeklinde kullanıyorum. Fakat Subdomain de oluşturdum Google daha rahat indexlesin düşüncesiyle. Ama hiç biri dfe görüldüğü üzere hayal ürünü atmasyon bir subdomain değil.

Bunun için

forum.site.com 'a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/forum 'a
video.site.com ' a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/video 'a
mp3.site.com ' a bir yönlendirme index'i koydum doğrudan site.com/mp3 'e yönlendirdim.

Yani her iki durumda da o bölüme ulaşılacak şekilde yaptım, tabi google 'nin de indexlemesi için de ayrıca bu bölümlere mp3.site.com , oyun.site.com diye de linkler verdim. Bu durum acaba aykırı bir durum mu? Lütfen sadece beni yanıltmayacak, bunu bilen arkadaşlar yanıtlasın.

Teşekkürler şimdiden.

sorun olmuyor ama

konuyu dağıtan mesajlar atman , cevabı forumda yazan konularla ilgili yeni başlıklar açman sorun oluyor ama...

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tr.st
Cevap için teşekkürler, sorun olmayacağına sevindim. Aslında sorumun iyinet ile alakası yok ama iyinet'in ban yemesine sebep olan Subdomain olayı da burada tartışıldı. Bunu o yüzden buraya sormak istedim yoksa ayrı bir başlıkta da sorabilirdim ama konu bütünlüğü olsun. Çünkü bu olayı da adamlar oto subdomain kategorisie yada illegal subdomain olarak algılayabilirler mi diye konunun devamı şeklinde sordum.

neyse teşekkürler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.