İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Komple Ban Yedi!!!

B

Beles_Org

Misafir
İyinet Google'dan Komple Ban Yedi!!!

iyinet google dan komple ban yemiş galiba???
Cache için baktım ve site uçmuş :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet iyinet googleden ban yedi yani ceza aldı artık bu ceza ne kadar sürer bilemem umarım yakın zamanda kabul ederler

B

Beles_Org

Misafir
sanırım mazlum kardeş çok bu forum da, hepsinin ahı tuttu :D

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
peki bazı arkadaşalr iddasıan göre iyinet.com kayıtlı sitelerde ban yiyacakmiş yani iyinet.com yardım ettiği için sayıp üyeleirnide banlarmış varmı böle bişi ilk defa duydum

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
peki bazı arkadaşalr iddasıan göre iyinet.com kayıtlı sitelerde ban yiyacakmiş yani iyinet.com yardım ettiği için sayıp üyeleirnide banlarmış varmı böle bişi ilk defa duydum

imkansız....

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
banada öyle geldi neden dersen daha önce sitem kayıtlı bir link sitesine oda ban yedi ama bize bir etki olmaı yani biraz mantıksız gibi geldi

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim 1 banlı siteye diğer 5 sitemden 1 yıl boyunca link verdim, herhangi bir ceza almadım. Sadece title yüzünden ceza alan sitelerim oldu, hepsi o kadar.

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
imkansız değil bence xmlsr ; IYInet haksızlık yapıyordu ; burda IYInet belki tamamen banlandı ama ; IYInet 'te geçerli olan linkler yani Google 'ın indexlediği linkler ; 'de google tarafından sorumlu tutulacaktır. Bir nevi Suça yataklık gibi..
Bunun bir çok örneği görüldü. Ama tabi bu ne kadar etki eder bilinmez. ..
Google 'in indexlediği linklerin bir ceza alması söz konusudur ; kime ne kadar değerse artık.. Bu cezanın boyutu banlanma olmasa bile yaşanan örneklerine bakıldığında mutlak bir bedeli olmuş , ve olacak gibi duruyor.
IYInet admininin yerinde olsam bir an önce iyi.net 'e geçerdim..

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyinete üye olan bütün siteler ceza alacak.
PR faktörüne göre az yada çok herkez alacak.banlanma degil penalize olacaklar büyük ihtimalle.

iyinet admin siteyi iyi.nete yönlendirip bizi kurtarsın bu cezadan.
benim 2 sitem kayıtlıydı birini çıkarttım listeden.biride duruyor şimdilik
büyük yoktur abiye sormam gerek :p onun içinde

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyinet yahoo ya link verirse ne olacak her tarafından, yahoo ban mı yiyecek?
Evet imkansız, bunun çok farklı bir algoritması var şöyle açıklayayım karşılıklı iyinet ile uzun süredir linki olan siteler biraz aşşağı çekilebilir, eğer aynı uygulamaya biraz yakın ise birbirine, mesela tam emin değilim ama seslisozluk biraz aşşağıya çekilebilir, ama kesinlikle iyinet de linki bulunan sitelerin ceza alacağını zannetmiyorum, ha diyeceksinizki:

-sen neden 3 ay önce gelip iyinet ban yiyecek, ben toplistten kaydımı sildiriyorum diye mesaj atıyordun..

hemen cevap vereyim, müneccim değilim öncelikle.. tüm toplistlerden tüm sitelerimi kaldırma kararı aldım ;), iyinet'de bunun içine girdi dolayısıyla..

bence tracker gayet güzel bir sistem ve kaldırmanızı fazla önermiyorum, gelen linkleriniz azalacaktır ama fazla zararı olacağını katiyen düşünmüyorum..

karar sizin :) yoktur silmiş sitesini mesela trackerdan.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
peki bizde cekmelimiyiz yani pr miz 4 yükselmek beklerken pr düşüş cezası alımıyız kaldırmıassak..

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle bir vebali üstüme alamam :p Ama ben kendi fikrimce çekmeyin diyorum bu sebepten dolayı. İyinet ban yedi diye diğer sitelerin ceza alacağını zannetmiyorum..

HİÇBİR BİLİMSEL AÇIKLAMASI YOKTUR BU TAMAMEN KENDİ FİKRİMDİR. © 2600

B

besiktaslim

Misafir
Aforizmalar' Alıntı:
böyle bir şey olmaz.

zaten tartışma iyinet banlanırsa senin bütün sayfalarından ona link vermenden geçiyor etkilermi etkilemezmi orasını bilmemde yaklaşık 45 sn. önce kaldırdım ben :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.