Sen münferit bir olaya takılmış kalmışsın, sanırım bu başlığı da o yüzden açtın, eğer rahatsızlık konusuna bu kadar çok dikkat edeceksek senin gerek Türkiye'ye karşı sarfettiğin bazı sözler olsun gerekse bazı mesajlardaki yazı yazma tarzın çok rahatsız edici ama kimse merlin böyle yazıyor demiyor şikayet te bulunmadı. Nasıl open source projeler varsa forumda öyledir. Hataları düzeltmek için sadece modlar veya admin beklenilmez, rahatsızlık verilen mesajın altına yazılır, raporlama ikonu ile de iletilir. İmzaları, marez paylaşımları, çişim geldi gibi açılan protesto başlıklarında öncelikle kişilerin kendisini uyarmak daha iyidir, bir kişi iki kişi uyardıkça o kişilerde istenmeyen şeyleri yapmaktan vazgeçer veya forumu kullanmaz.
Ilk öncelikle rahatsiz oldugum forum kurallarinin ihlalidir. Ben kisler hakkinda yorum yapma yetkisine sahibim. Bu gerekse Türkiye de olur Abd de olur. Forum kurallarini ihlal etmedigim sürece ortada sorun yoktur. Bundan rahatsiz olduysan bu senin problemin. Cünkü ortada bir kural ihlali yok hersey forum kurallari cercevesinde.
Olaya takilip kalmadim. Sadece yöneticinin davranisi yanlisti. Sebebinide belirttim. Karar mekanizmasi yerinde degil. Ayrica üyeyi ben uyarmak zorunda degilim. Benim görevim degil modun görevidir.
Holokost a tamamen katiliyorum. Buradaki davranis gösteriyorki, daha yöneticinin nasil davranmasi gerektigini bilmedigini gösteriyor. Bunlar sadece benim sizlere anlattigim bir kac olay. Daha böyle cok olay var. Hepsini teker teker saymam mi gerekiyor? Ben bunlari sayacagima yöneticiler islerine daha özveriyle sarilsin.