G
guajira
Misafir
ya arkadaşlar zamanında fazla yüklendik ama bu subdomainlerden bana epey ziyaretçi geliyor ya. Hayırlı bir iş yapmış bence admin ellerine sağlık
![]() |
![]() |
çiğtost' Alıntı:iyinet hit almak uğruna neler yapar neler bir sürü site kaybetti zaten admin iyi biliyordur hatta bir kaç grupbunla ilgili çalışma düzenlemekte yani iyinetin bu tutumu ona ddos olarak geri dönecek ben hiç bir zaman bi hekker desteklemedim bunuda belirteyim.... neyse bu tartışma uzar ama iyinet fena yaptı işe reailist ve tr100 gibi sitelerde girmeye başladı hatta adam html yapmış ben direk ana avrat sövdüm... sövdürün kendinize ben direk aramalarda realist veya böle siteler çıkıyosa sövüyorum... sövün çınlasın kulakları milletin... şimdi bana diyeceksiniz ki bu adam yazdı siteden gitti hayır bu tutumum yüzümden garanti atılırım .... hit hırsızları diyorum üzerine alınan alınsın kardeşim..
yoktur' Alıntı:realist işin resmen b.k çıkarttı üye bile degilim bana günde 150 kişi gönderiyor![]()
realist.gen.tr adresi için yaklaşık 395.000 sayfa bulunmuş.bu arkadaş bu sayfa sayısı ile pr10 olursa şaşmayız![]()
http://www.google.com/search?hl=tr&c2coff=1&q=site:realist.gen.tr&lr=