Çocuk gibi yorum yapanları siteden gönderiyorlar diye görüyorum. Vurgu yapılması gereken şeylere vurgu yaparım. Sıradan şeyler için vurgu yapmam. Sadece mesaj yazmak için yazanların olduğu forumun yetkilisi idiniz ve belkide hala yekilisisiniz. ( Normal üyeler imzasına link ekliyemezken siz ekliyebiliyorsunuz.) Yazdığınız bin küsür mesaj çok değerlidir. Tabii size göre değerlidir. ''Yooo'' gibi cevaplarınızı sevenlerde vardır. Çocuklar konuşmayı öğrendikten sonra ''Yooo'' yerine yok demeyi öğrenir.
Bilginiz konusunda birşey diyemem. Hatta tahminlerime göre vbulletinde çok iyisiniz. İyinetten önce sizi tanımazdım. Fakat iyinette kral kesilmiş bir haliniz vardı. Hatta hakkınızda bir çok siteye konular açılmıştı ve ben o konularla sizi daha çok tanımış oldum. O zamanda konuları silmenizi kendimce yanlış bulmuştum.
Olayı tam olarak bilmiyor olabilirim fakat Hakkınızda böyle bir yazı yazılmış. Bir üyeyi kafanıza göre banlamanızdan sonra gelişen bir durum olduğununda farkındayım. Hatta o konudada ''Yooo'' yazmıştınız.
Buraya bir cevap daha yazarsam kişisel tartışma gibi olacağından, konuya mesaj yazmıyacağım. Umarın herşey gönlünüzce olur.
Bu konuda temanın değiştiği bilgisi verildi. Size geçmişinin yorumunu yapın diye bu konu açılmadı. Size bu çocukluk mudur nedir diye soru, hiç sorulmadı ve kendinizce hoş ama benim için ve eminim burada bir çok arkadaş için boş konuşuyorsunuz.
İyinet çocuk gibi yorum yapanları göndermiyorsa bırakalım bunu onlar düşünsün. Bu konuda bir rahatsızlığınız varsa da, o sizin sorununuzdur kusura bakmayınız. İmza eklemeye gelince; opsiyonel olarak yetkiden sonra imzamı güncellemediğim için,
imza cache belleği öyle kalmış, eğer imzamı güncellersem, tekrar o linki veremem. Ama siz de site sahibiydiniz değil mi? Doğru bazı insanlar anca felsefe yaptığını sanırlar veya çok bildiklerini sanırlar ve yahut boş boş konuşurlar hele ki bilmeden etmeden. Ama bana sökmez bunlar çünkü ben kendimi de biliyorum, yaptıklarımı da biliyorum.
Hararet basmış, heyecan gelmiş bir an kendinizi kasmış güya döktürmüşsünüz o mesajınızda bes belli bunu anlamayacak bir şey yok. Diğer konu mesajlarına bakarsak anlarız bunu. Hem siteye ayda bir yorum yaptığınızı söylerken, gelip o şekilde yorumda bulunmak bir rahatsızlık sebebi veya "çok bilmiş" taslamak gerekir bilhassa şu "kral" kelimenizden. Ama umrumda değilsiniz artık. 1999 yılından bu yana forum yazarıyım ve hemen hemen o yıllardan bu yana bir çok sitede adminlik, yöneticilik yaptım ve sizin gibisini çok gördüm ben.
vBulletin bilgimi tartışmam ama kimsenin vBulletin bilgisinide çoğu zaman tartışmam aksine saygımda vardır saldırılmadığı sürece. Ne olduğumu merak ediyorsanız gidin vBulletin.org'da bakın görürsünüz. O da olmadı mevcut sitemi gezin yine görürsünüz o da olmadı bir çok referans gösteririm icabında ama tartışmam havasınıda atmam asla.
Siz orada Lanet'in yazdığı yazıdan ancak bunu anlarsınız zaten. Dolayısı ile bir çok şeyi insan gibi bilmeden etmeden hala boş boş konuşuyorsunuz karşımda. Hakkımda bir değil ne konular açıldı ama ne hikmetse BlackThorn'dan nefret edenler bile gizli gizli BlackThorn'u izlediler ve çaktırmadan eklentilerini kullandılar. O da yetmezmiş gibi fake fake üyelikler alıp sahte kimlik ile özel eklentilerimi istediler. Tabi siz bunları bilemezsiniz anlatsam da, anlayamazsınız ki şu cümleleriniz karşısında aslında cevap vermek bile yersizdir.
İyinet'in en son üye sayısı bile 20 bin küsürdü. Gidin şimdi bakın kaç bin olmuş. Şu son zamanlarda açılan konulara, yazılan mesajlara bakın neler olmuş bitmiş. Hepsine sebep olan buna gönülden emek veren benim. Siteden giderken tüm çalışmalarımın kaldırılması ise benim kişisel meselemdir ve özeldir size paylaşacak değilim ve sizi zerre ilgilendirmez ama birşeyi henüz bilmiyorsanız bu insanları çoluk çocuk yerine koymanızı gerektirmez haddinizi bilin.
Beni tanıyıp tanımamanız umrumda değil bana burada ve bir çok kurumda bir çok insanın sevgisi yeter artar bile. Cevap yaz istersen fark etmez sabahlara kadar sayfalarca tartışırım sizinle.