kısacası gittigidiyor gibi değilde, paypal gibi anladığım kadarıyla
Kredi almakla bu işin yürüyeceğini sanmıyorum.
Mesela domain alacağım cebimde param var ama önce sizden kredi almam gerek (bu krediyi kaç saatte alabilirim merak ediyorum), krediyi aldım diyelim sonra o krediyi domaini satana aktaracaksınız (satıldığı saatte uyuduğunuzu veya işte olduğunuzu farzedelim), o kişi bu defa kazandığı krediyi size bozdurmak için uğraşacak.
Neden bu kadar zahmete bizi sokup zamanımızdan alasınız ki?
Acil para ihtiyaçlarında bu işi ne kadar çabuk hızlandırabilirsiniz?
Kredi sistemi yerine nakit çalışmayı düşünürseniz tercih edilebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu sistem dışında forumda ticareti yasaklamayı düşünüyormusunuz?
Çok güzel sorular sormuşsunuz. Teşekkür ederim öncelikle.
İlk başta beta olarak yayın yapacak o eklenti ve kullanmak isteyen kullanacak, belirli günler ve saatlerde kredi alınabilecek ve kredisini paraya çevirebilecek. İlla kredi lazım olduğunda, kredi almasına gerek yok. Paypal gibi düşünün şu an bakiyeniz varmış gibi.
2-3 ay sonra ise sistemi iyice geliştirip otomatik düzene sokacağım. Kredi kartı ile anında kredi alınabilecek ve istediği zaman kredisini kullanabilecek. Daha çok geliştireceğiz bu sistemi ama dediğim gibi öncelikle beta olarak yayına sokacağız ve biraz yavaş işleyecek.
Son sorunuza gelince. Ticareti yasaklamayacağız, kullanmak isteyen kullanacak kullanmak istemeyen kullanmayacak. Fakat forumda dolandırıldım iye konu açılması yasaklanacak. Çünkü bu sistemi başımız ağrımasın diye kuruyoruz ama illa başım ağrıdı diyen olursa da mahkemelerde arayacak çözümünü.
Çok güzel sorular sormuşsunuz. Teşekkür ederim öncelikle.
İlk başta beta olarak yayın yapacak o eklenti ve kullanmak isteyen kullanacak, belirli günler ve saatlerde kredi alınabilecek ve kredisini paraya çevirebilecek. İlla kredi lazım olduğunda, kredi almasına gerek yok. Paypal gibi düşünün şu an bakiyeniz varmış gibi.
2-3 ay sonra ise sistemi iyice geliştirip otomatik düzene sokacağım. Kredi kartı ile anında kredi alınabilecek ve istediği zaman kredisini kullanabilecek. Daha çok geliştireceğiz bu sistemi ama dediğim gibi öncelikle beta olarak yayına sokacağız ve biraz yavaş işleyecek.
Son sorunuza gelince. Ticareti yasaklamayacağız, kullanmak isteyen kullanacak kullanmak istemeyen kullanmayacak. Fakat forumda dolandırıldım iye konu açılması yasaklanacak. Çünkü bu sistemi başımız ağrımasın diye kuruyoruz ama illa başım ağrıdı diyen olursa da mahkemelerde arayacak çözümünü.
kredi kartı ile kredi alınma sisteminin çok güvenli olması lazım
koruyalım derken kredi kartlarıda gitmesin baya bir güvenlik sistemi lazım siz bu sistemi yapınca milletin kredi kart bilgilerini çalmak için hekerlar boş durmaz
ama dedikleriniz gerçekleşirse 1 numara oluruz
Beta olarak kurulduktan sonra, daha fazla geliştirilebilir.
Ama benimde sormak istediğim birşey olacak.
Örnek veriyorum benim bir kredi kartım yok. Ama buradan bir domain almak istiyorum, ben nasıl kredi alıp bu domaini alacağım?
Bir seçenek var; o da hesaba para yatırıp, kredi kartından iyinet krediye dönüştüren insanlar olacaktır. Ya bu şekilde dolandırılırsam?
Sistemde bence bunlar düşünülmeli, bunun dışında güzel bir sistem.