Neye göre yüzümüze gözümüze bulaştırdık? Sizin sitenizi ilk 10'a almadığımız için mi? Web sitesi= Seo demek değildir. Bunu programlama yada yazılımla hiçbir alakası olmayan ben bile söyleyebilirim. Bence Web sitesi=
Emektir. Herkes yazılım bilmez. Herkes seo bilmez. Herkes programlama bilmez. Fakat bir site için gerçekten emek verilmişse, benim için o site kraldır.
Bizler değerlendirme kriterlerini yarışmaya başlamadan önce belirttik. Eğer söylediğimiz kriterlere uygun olmayan bir hareket yaptıysak söyleyin.
Kaldı ki bu konu, bundan sonra ki yarışmalar için öneriler ile alakalı. Sizin gibi körü körüne eleştirmek için değil.
Her zaman söyledim. Eleştiri yapıyorsanız yapıcı olun yıkıcı olmayın diye. Bize yanlışlarımızı kırmadan gösterin ki bizler de aynı yanlışları tekrarlamayalım. Fakat bir anlık öfke ile sizin yazdığınız gibi yazılar yazıldığında, açık konuşayım kaale almıyoruz.
Hatalarımız yok mu? Elbette var. Bu konu bu yüzden açıldı zaten. Bir daha ki aktivitelerimiz de aynı hatalara düşmeyelim diye. Fakat bu site sahibi cebinden bu ödülü veriyorsa, sizler de biraz daha anlayışlı olmalısınız.
Yani yorum yapamayacakmıyız? Sırf eleştiri yaptım diye benim sitem ilk 10 a giremediği için mi olacak. Yapmayın arkadaşlar.
Ben türkiyede ilk defa php kullandığımda ne sen vardın ne başka biri nede iyinet vardı. Yapmayın.
Birisine şu yorumu yaparken hele o kişi Caesarsa 50 kere düşünmen lazım. Benim ne bu yarışmadan gelecek kıçı kırık paraya nede itibara ihtiyacım var.
Ben burada adam gibi aklımdan geçeni yazdım. Sende ilk 10a giremediğin için demişsin.
Yazıklar olsun sana ve senin gibi düşünenlere. Hiç birşey demiyorum. Selametle kalın. Ben sırf ortalık canlansın diye geldim başvurdum yarışmaya. İnsanlar birazda olsa önem göstersinler bazı şeylere diye. Keşke başvurmasaydım. Ne haliniz varsa görün.
Biri hakkında yorum yapmadan önce diyin ki kendi kendinize "ben ne yaptım bu adam neler yaptı bugüne kadar" ondan sonra yorumlayın. Benim bedava dağıttığım scripti webmasterların %95 i kullandı hatta satmaya calıştı sattı cebine para soktu. Kıçı kıytırık 400 tl lik bir yarışmada ilk 10 a seçmediler beni diyemi bu eleştirileri yapıcam. Azcık kendinize gelin ya.
Kötü yorum istemiyorsanız açmayın böyle konu. İstiyorsanızda saygı duyun yada hiç bişey duymayın adam olun.