iyi uykular o zaman,Ben Ak partinin aldığı bu kararı ve diğer yasakları da desteklemiyorum,Ben Ak partinin aldığı bu kararı destekliyorum,
bence okumadan anlamadan yapılmış bi çalışma
yasak felan olduğu yok
Ben baska konularda da belirttim.
@HitcH - Herkes senin benim veya iyinetteki kisiler kadar bilgili degil. Ne kisileri goruyoruz, kaldı ki bizim mahallemizde oturan her evi aramis internet servis saglayicilari ve yarisi uydunet, yarisi smile yarisi daha ismini bile bilmiyor milenyum mu neymis..
Smile bizi de aradi ve annemi kandirmislar, sozleri sozlesme yerine geciyor ve 1 yil bu interneti kullanmak zorundayim. Bugun zaten filtre icin bir cok program mevcut internet servis saglayicilarinin yaptigi.
Peki bizi arayip daha guvenli demeyecekleri ne malum? Ya da oyle yansitmayacaklari ne malum? O aciklamalara da inanmiyorum ve inanmayacagim. YGS'de sifre yok dediler, ona inandin mi? Sahsen ona da inanmıyorum.
Su ana kadar devletin dogru olarak milleti kandirmayip dolayli yoldan, yaptigi bisey yok ki..
Gerekiyorsa o paketlere de karsiyim, zaten bir cok program var. İstemiyorum!
Ek olarak: site kapatma olaylarini da iyice abartip karismaya basladilar, eksi sozlugu kapatmaya calistilar olmadi yemedi NuSozluk icin bi kac postumda aciklama yaptim kapatma sebeplerini de yansittim.
Daha bir cogu boyle kapanacak. Bu mudur destekledigin hukumet servisi?
HitcH nerden biliyorsun sitelerin engellenmiyeceğini ? Veya sansür sistemi getirildikten sonra 1 yıl sonra diğer kullanıcılar için uygulanmıyacağını ?
Sistemin ne olduğunuz biliyormusun ? Dnsleri ortak bir sistemden güncelliyeceklerini söyleniyor bunu biliyormusun ?
Btk başkanın senin verdiğin açıklamanın devamında yasaklı sitelerin zaten yasaklı olmasının doğal olduğuyla ilgili beyanatı var okudunmu devamını ?
Sistem gelirse sadece hakeden sitelerin engelleneceğini garantiliyebilirmisin ( ben sana sayarım 10 larca aksi örnek).
Kanunda bile açık olduğu yasaklanması gerken sitelerin belirsiz olduğu konusunda hukucular hemfikirken nassıl böyle net konuşabiliyorsun ?
Benim sitem kapatıldı ekşi niye kapatılmadı diye savunan birisin.İkisininde kapanmaması gerektiği ihtimalini hiç düşündünmü ?
Sansür sadece başı kuma gömmektir bu ayrıca ülkenin güçsüzlüğü demektir.Kanunları yöneten dıştan gelen tehlikeleri engelleyen bir devlet sansüre ihtiyaç duymaz.