güzel sistem olmuş
Davetiye sisteminden daha etkili bir sistem.
Sistemin eski kullanıcılar için bi sakıncası yok ama benim gibi yeni üye olanlar için büyük sıkıntı.
Zaten üyelik başlangıcında internet geçmişimizi, neden üye olmak istediğimizi vs. anlatan şeyler yazdık. En azından belli bir sayıda mesaj yazan veya konu açanlar değerlendirilse ve ne yapılacağına karar verilse (eksisozlukdeki gibi)...
- Öncelikle böyle bir uygulama olduğunu anlatan bir mesaj yok. Sorunu forum içinde aratmayan banlandığını zannedebilir.
- Açtığım konuları takip edemiyorum. Kaç konu açtığımı, nerde açtığımı göremiyorum.
- Konulara yazdığım cevapları takip edemiyorum.
- Beğendiğim, ilgilendiğim domaine teklif vermek için özel mesaj atamıyorum.
- Domain arayanlara da aynı şekilde özel mesaj mesaj atamıyorum.
- Kısaca forumu forum gibi kullanamıyorum ve bu durum ne zaman sona erecek bilmiyorum. (Yasaklandığınız süre: Sürekli (Daimi) )
Sistemin eski kullanıcılar için bi sakıncası yok ama benim gibi yeni üye olanlar için büyük sıkıntı.
Zaten üyelik başlangıcında internet geçmişimizi, neden üye olmak istediğimizi vs. anlatan şeyler yazdık. En azından belli bir sayıda mesaj yazan veya konu açanlar değerlendirilse ve ne yapılacağına karar verilse (eksisozlukdeki gibi)...
- Öncelikle böyle bir uygulama olduğunu anlatan bir mesaj yok. Sorunu forum içinde aratmayan banlandığını zannedebilir.
- Açtığım konuları takip edemiyorum. Kaç konu açtığımı, nerde açtığımı göremiyorum.
- Konulara yazdığım cevapları takip edemiyorum.
- Beğendiğim, ilgilendiğim domaine teklif vermek için özel mesaj atamıyorum.
- Domain arayanlara da aynı şekilde özel mesaj mesaj atamıyorum.
- Kısaca forumu forum gibi kullanamıyorum ve bu durum ne zaman sona erecek bilmiyorum. (Yasaklandığınız süre: Sürekli (Daimi) )
Aynen Katılıyorum..
Ben aylardır iyinet hariç bir WM sitesine bakmıyorum bile. İyinet belki daha az hareketli r10'a göre falan ama burada kalite daha yüksek.. r10'u takip etmek mümkün değil, İyinet'e yaptığım gibi günde bir kez bakıp çıkılacak bir site değil orası, takip edebilmen için sürekli başında durman gerekiyor PC'nin. Ondan sonra da onlarca saçma sapan başlık arasından iyilerini seçmeye uğraşıyorsun, bazı mesaj başlıkları da yanıltıcı oluyor üstelik, sonuçta vakit kaybı. İki gram bal için iki kilo odun kemirilmemeli.
Burada da başlıkların çoğunun içeriğine bakmıyorum ama en tüm başlıkları takip edebiliyorum. Onun için de yalnızca burayı takip ediyorum artık.
Ben ilk geldiğimde daha farklıydı, sonra sonra kalite düşmeye başladı. Şimdi ise kalitenin tekrar eski seviyesine hatta daha yukarılara çıkartılması için çalışmalar yapılması güzel. Hareketlilik ve kalite arasında bir denge kurulursa çok iyi olur.
Yönetimin bu uygulaması bence yerinde ve ciddi olan tüm forumlarda da buna benzeer uygulamalar yapılır zaten. Belki forumu öldürür ama ölmeyecek forumları da daha güçlü kılar bence.
Bu arada, bir şekilde ticaret arttırılmalı, nasıl olur bilmem ama bu yapılmalı. Dolandırıcılık için önlemler alınabilse, ne bileyim sahte iTrade falan hiç olmasa falan daha da iyi olur. Yani aramızda -çok şükür benim de dâhil olduğum- bir grup insan ödemesini mutlaka yapar, (başıma gelmedi şükür ama) ödemesini yapamasa da daha sonra yapsa makul bir tazminatla bile sonradan mutlaka yapar, borcunu namusu görür. Yapamayacağı işi almaz, alır da sonra vazgeçerse ödeme hiç almaz vb.
Yani ben isterim ki benim Webmaster sitem dürüst webmaster'leriyle nam salsın. "Adam iyinet'ten" veya "İyinet'in falanca grubundan" densin, bu güvenilirlik için önemli bir ölçü olsun. Bunu başaran bir forum olmazsa günün birinde bunu yapacağım