Yakında yöneticilerin renkleri ve yapılan tüm değişiklikler bu bölümde sabit bir konu altında tek tek yazılacaktır.Yeni admin olan arkadaşlarımıza güveniyoruz ( en azından ben gerçektende güveniyorum ) . Bugüne kadar kırıcı olmadıklarını, yersiz kavgalara karışmadıklarını düşünüyorum.Yönetim olarak birşeylerin çabasını verdiğinizi görmek bile gerçekten de çok sevindirici.Umarım ki, başlayan kıpırdamalarla foruma hareket gelir.Bunun olması için, sizlerden sonra eski üyelere çok büyük görevler düşüyor.Ben eski olmasadamda eminimki herkes elinden geleni sonuna kadar yapacaktır. Ancak, değişiklikleri bizede bildirmenizi gerçekten de çok isteriz.
Bir örnek olarak; peep konu açıp mod alımı yapıyoruz dediğinde ben şikayet ettim.Çünkü onun mod olduğunu bile bilmiyordum. Umarım forum için herşeyin hayırlısı olur ve her üyenin istediği o güzel yerlere tekrar döner forum..
Yapmak istediğimiz birçok değişiklik var.Fakat bu değişiklikleri aceleye getirmek yerine, forum üyelerimizin de görüşlerini alarak bir birliktelik içersinde yerine getirmek istiyoruz.
Tabi çokta geç kalmadan,değişikleri tamamlamayı hedefliyoruz.(Yeni yıla girmeden)