İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet yönetiminin devri ve yeniden yapılanması

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yeni admin olan arkadaşlarımıza güveniyoruz ( en azından ben gerçektende güveniyorum ) . Bugüne kadar kırıcı olmadıklarını, yersiz kavgalara karışmadıklarını düşünüyorum.Yönetim olarak birşeylerin çabasını verdiğinizi görmek bile gerçekten de çok sevindirici.Umarım ki, başlayan kıpırdamalarla foruma hareket gelir.Bunun olması için, sizlerden sonra eski üyelere çok büyük görevler düşüyor.Ben eski olmasadamda eminimki herkes elinden geleni sonuna kadar yapacaktır. Ancak, değişiklikleri bizede bildirmenizi gerçekten de çok isteriz.

Bir örnek olarak; peep konu açıp mod alımı yapıyoruz dediğinde ben şikayet ettim.Çünkü onun mod olduğunu bile bilmiyordum. Umarım forum için herşeyin hayırlısı olur ve her üyenin istediği o güzel yerlere tekrar döner forum..
Yakında yöneticilerin renkleri ve yapılan tüm değişiklikler bu bölümde sabit bir konu altında tek tek yazılacaktır.

Yapmak istediğimiz birçok değişiklik var.Fakat bu değişiklikleri aceleye getirmek yerine, forum üyelerimizin de görüşlerini alarak bir birliktelik içersinde yerine getirmek istiyoruz.

Tabi çokta geç kalmadan,değişikleri tamamlamayı hedefliyoruz.(Yeni yıla girmeden)

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
değişiklik şart umarım bu değişiklikler forumu dahada geriye gotürmez

veliAhd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forum adına hayırlı olsun, yeni admin arkadaşlarada görevlerinde başarılar dilerim .

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
hayırlı olsun. yönetici ismi, rengi bunlar önemli değil. önce bilgi ve insana saygı.
bilgiyi ve günceli getirirseniz devamı gelir.

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Hayırlısı olsun. Bu iki arkadaşın özgeçmişlerini bilmek isterim. Yayınlarlarsa sevinirim. Açtıkları konulara baktım ama kendi kalemlerinden çıkacak tümcelerle net fikir sahibi olmak isterim.

M

maiL

Misafir
değişikliğin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. başarılar..

atalay22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
değişime iyinet e özel bir vbulletin teması ile başlasanız süper olur diye düşünüyorum. Biraz farkı olsun iyinet'in

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hayırlı olsun iki arkadaş da birbirinden değerli kişiler ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına eminim

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı olsun iyinet için.

Bence de tema değişikliği + yönetim gruplarının renk değişimi daha belirgin hale getirilmesi kesinlikle kısa süre içerisinde yapılmalıdır çoğu arkadaşta benle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kusura bakmayında yenı yonetım geldi ben bır değişiklik goremıyorum,
şurda forumun kategorılerını duzenlemek, renk gruplarını duzeltmek en fazla 1 saatlik iş elleyen yok neden beklendığını ben anlamadım musait bir zaman fılan mı beklenıyor acaba ?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Yöneticiler modlar CVlerini, özelliklerini ve amaçlarını yazsınlar

X

Xman

Misafir
Yıllarca bişey olmadıda şimdi 3-5 günün hesabınımı yapıcaz, bir plan proğram oluşturuluyor, yönetim kadrosu dahada farklılaşabilir, dediğin gibi 1-2 saatlik işler onlar, detaylara takılmamak lazım ;)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kusura bakmayında yenı yonetım geldi ben bır değişiklik goremıyorum,
şurda forumun kategorılerını duzenlemek, renk gruplarını duzeltmek en fazla 1 saatlik iş elleyen yok neden beklendığını ben anlamadım musait bir zaman fılan mı beklenıyor acaba ?

Aceleye gelmiş bir değişimdense aynı bırakmayı tercih ederiz.Biraz sabrederseniz tüm değişikliklerin çok hızlı şekilde uygulanacağını göreceksiniz.Bunun için yine zaman zaman anketler açılabilir.Forumda ki üyelerimizin de desteğini alarak değişiklikleri yapıyoruz.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yöneticiler modlar CVlerini, özelliklerini ve amaçlarını yazsınlar

Hepsini anladım da, CV'nin (mevcut moderatörler ile) ne alakası var?

Yeni alınan moderatörlere uygulanabilir de, bu zamana kadar CV ile başlık sildiğimi hatırlamıyorum ya da CV'mi yazmadığım için başlığı kilitleyemediğimi de. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.