Bence en buyuk problem arama motorlarindan ziyaretci alamamak.
Bunun icin de belki bu SEO yarismasi onerisini degerlendirebiliriz.
SEO yarışmasını herkes yaptı. Sizde daha değişiğini 1. iyinet en iyi portal yarışmasını yapabilirsiniz.
![]() |
![]() |
Bence en buyuk problem arama motorlarindan ziyaretci alamamak.
Bunun icin de belki bu SEO yarismasi onerisini degerlendirebiliriz.
iyinetin arama motorlarındaki eski yerini alması için seo yarışmasından gelen backlinkler gerekli.SEO yarışmasını herkes yaptı. Sizde daha değişiğini 1. iyinet en iyi portal yarışmasını yapabilirsiniz.
iyinet'e saldiran su anda yargi surecinde.
Sizin bildiginiz baska kisiler varsa onlari da ogrenmek isterim.
Toplist pro üyeliğin ücreti verildiği halde siteyi listeden kaldırmamak !
İyinet benim internetle 98-99 larda tanışdığımda karşılaştığım ilk türk sitesi..
Türkish Top muydu neydi ozamanlar adı.
Kimler geldi kimler geçtiii bu forumdan.
Phorum sistemi kullandığı günleeer.. phpBB kullandığı günleer.
Iyinet forumlarında halen üyeliğim var ama yaş oldu 38,iş güç,çoluk çocuk derkeen.. neyse, çook şey öğrendim burada çoook.
Belki 100 ün üzerinde domain kaydım oldu ama sadece 1 tanesi bugünleri gördü.. hit ise hit,pr ise pr hepsi mevcut.
İYİNET E VEFA BORCUM VAR,ÖDEMEK İSTİYORUM!
Ne tür bir reklam yayınlamak istersiniz?
Banner? Text?..Başlık ne olsun?
Bencede domaine göre üyelik yapılırsa iyi olur. Böylece her domain sahibi üye olabilir. Her domainden bir üye kaydı yapılır, Üye banlanınca domain.com da banlanabilir. Sadece .com .net domainler kabul edilebilir vs. vs.
Öncelikle yarışma ekibi bir tane kelime belirler. Bu kelime için google.com.tr 'de hiç bir sonuç çıkmaması gerekmektedir. Kelime başlangıç tarihinde siteye yazılır. Yarışmaya katılacak kişiler aynı anda görmelidir.
Bir bitiş süresi belirlenir. O süre zarfında herkes sitesini googlede en üstlere çıkarmak için çabalar.
Yarışmaya katılmak istiyen kişiler bu kelime ile ilgili siteler yaparak bu kelimede en üst sıraya çıkmaya çalışır. Sitelerinden iyinet.com 'a link vermek zorundadırlar.
Sitesinde spam yapan siteler kara listeye alınır ve dereceye girseler bile ödül verilmez.
Yarışmada sonucunda google.com.tr 'de ilk üç sırayı alan üyelere ödül(ler) verilir.
seo yarışmasının mantığı kısaca böyle..