Eski ve tecrübeli üyeler doyum seviyesine ulaştı, paylaşım sıfırın altında.Yeni üyeleri içine çekecek organizasyonlar,fikirler gerekli.Yeni üyeler iyinet sayesinde bişiler öğrendim diyebilmeli.İki webmasterın muhabbetinde iyinet geçmeli.
Tavsiye ile çok şey ögrenirsiniz diye davet ettiğim arkadaşlarım birşeyler öğrenemedi ve soğudu.
Webmasterlar bu title daki foruma niye girer? Başarılı projeler geliştirebilmek için, yeni sponsorlar için,daha fazla para kazanmak için,hit artırmak için,pr artırmak için,site satışı,alımı,....
Yukardakileri bundan 1 yıl önce bu forum çok güzel yapıyordu(kendim ve o zamanki üye arkadaşlardan biliyorum) fakat orda kaldı.Araştırılsın fark ne? O zamanki site satışları, reklam alım satımları,kazanca forumun katkısı,... çok iyiydi, iyinet sayesinde denilebiliyordu.Yeni üyeler bunu diyemiyor.
Yeni üyeler sadece üyelikle kalıyor, hiçbirşey öğrenemiyorlar.İçi harika bilgilerle dolu ama yenilikçi bir forum değil, webmaster yenilikçi olmak zorunda, zamana karşı, gelişen internet ve webmaster teknolojilerine karşı yenik düşüyor iyinet.