Diğer forumlardaki ortamı görünce iyinet bir numara diyorum ama paylaşımı görünce diğer forumlara imreniyorum.Sürekli güncel kalıyorlar.
Bizde bunu anlatmak istedikte neyse.......
Diğer forumlardaki ortamı görünce iyinet bir numara diyorum ama paylaşımı görünce diğer forumlara imreniyorum.Sürekli güncel kalıyorlar.
Bence siyasetin forumda ön plana çıkması eski üyelerin paylaşımını düşürmüştür.
Google da ;
" webmaster forum " 3. sırada : http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=webmaster+forum&btnG=Google'da+Ara&meta=
"webmaster forumu" 1. sırada :http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=webmaster+forumu&btnG=Google'da+Ara&meta=
Bunlar bence önemsiz. Acaba bir webmaster forumuna, google'da "webmaster forumu" diye aratarak giden kaç kişi vardır Önemli olan, webmaster/coder'ların ihtiyaç duyacağı kodlar, makaleler, araçlar. Aslında sadece makaleler diye bir bölüm açılabilir. Buraya herkes web teknolojileri ile ilgili makaleler yazar. Kişileri teşvik için de makaleler arası yarışma,ödül vs olabilir.
Bunlar bence önemsiz. Acaba bir webmaster forumuna, google'da "webmaster forumu" diye aratarak giden kaç kişi vardır Önemli olan, webmaster/coder'ların ihtiyaç duyacağı kodlar, makaleler, araçlar. Aslında sadece makaleler diye bir bölüm açılabilir. Buraya herkes web teknolojileri ile ilgili makaleler yazar. Kişileri teşvik için de makaleler arası yarışma,ödül vs olabilir.
iyinet'e saldiran su anda yargi surecinde.
Sizin bildiginiz baska kisiler varsa onlari da ogrenmek isterim.
ortada tek bır sorun var aslında ıyınet forumunun ıstıkrar yakalayamaması,
devamlı ayrı kalıyoruz forumdan orneğın bundan onec aylarca ıyınet forumu yoktu sebebını hiç oğrenemeıdm ben şayet,
En kotu bır ındex atılıp yazı bile yazılabılırdı, aradan geçen zamanda ınsanalr yenı yerlerde yenı ınsanlarla tanıştı, bunun dışında ıyınet de farklılık kalmadı
bir webmaster forumunda tema farklı olmalı
ıstıkrarlı duzgun bır logosu olmalı
moderatorları guncel olmalı
vs. bazı şeylerde zamanla oluyor tabı...
Bence bu durum tamamen iyinet ' e olan saldırılar sonrası oldu.
Zaten durum şu ki bence 2 site var. iyinet ve r10. iyinet ' e uzun süre saldırılar sonrası herkes r10 ' a gitti ve uzun bir süre orada kalınca bence oraya ısındılar ve bırakmak istemediler orayı. Bu durum r10 ' ununda başına gelebilirdi tabii. Zaten arada r10 ' a saldırılar oluyor ve benim hemen geldiğim yer burası.
Diğer arkadaşlara katılıyorum eğer bir aktivite yapılırsa eski canlılığına dönebilir forum. Yarışma ödülleri çok önemli katılımcıları motive etmeli bu durumda da tabii sponsorlara iş düşüyor.
Açıkcası ödüller azda olsa iyinete destek olmak için yarışmaya katılırım.
Tabii şu anda süren yarışmaların ve bu yarışmaların bitiş tarihi ile çakışmaması önemli. Bence iyi bir zaman seçilmeli yarışma başlama ve bitiş tarihi.